Sadri Şener: Şenol Güneş'in İsminin Komplekse Verileceğini Duyunca Çıldırdım - Son Dakika
Spor

Sadri Şener: Şenol Güneş'in İsminin Komplekse Verileceğini Duyunca Çıldırdım

Trabzonspor'un eski başkanlarından Sadri Şener, "Şenol Güneş'in isminin Akyazı Stadyumu'ndaki komplekse verileceğini duyunca çıldırdım. Açılışa gelmeyeceğiz." diyerek sert çıktı.

17.12.2016 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı Kompleksi'ne 'Şenol Güneş Spor Kompleksi' ismini verme kararını alınması olumsuz tepkileri de beraberinde getirdi.

"ŞENOL GÜNEŞ'İ DUYUNCA GELMEKTEN VAZGEÇTİK"

Trabzonspor eski başkanlarından Sadri Şener, "Şenol Güneş'in isminin komplekse verileceğini duyunca çıldırdım, açılışa gelmekten vazgeçtik. Trabzonspor'da profesyonel olarak görev yapan ve milyon dolarlar kazanan insanların statlara ya da başka yerlere isimlerinin verilmesi doğru değil. Kendin gider cebinden paranı vererek heykelini yaptırırsın ve gider bahçene koyarsın ve gelen geçen bakar. Ancak Trabzonspor'da profesyonel olarak görev yapan ve milyon dolarlar kazanan bir insanın isminin böyle bir tesise verilmesi bana göre çok yanlış" dedi.

"TERİM'İN VERİLMESİ DE YANLIŞ"

Sadri Şener, "Trabzonspor ile ilgili isim verecekseniz o zaman Şamil Ekinci'nin, Hüseyin Avni Aker'in ismini verin. İstanbul'da Fatih Terim isminin de bazı yerlere verilmesi de yanlış. O da milyon dolarlar kazanıyor. Bir de stada ismi veriliyor. Bu nasıl meslektir? Hem para al hem ün hem şöhret. Yenilince de uydur bir şeyler ve tüy git. Açılışa gitmeme kararı aldım. Adam görevden ayrılırken (Şenol Güneş) bizimle ilgili olarak, 'O benim arkadaşım değil...' şeklinde ifadeler kullandı. Bunları söyleyecek cesarete sahip birinin adının verileceği komplekse gidilir mi? Bir de ben kulüp başkanıyım, o da benim memurum. Bu kulübe de servet bağışlamışım ben" diyerek adeta isyan etti.

Sadri Şener: Şenol Güneş\'in İsminin Komplekse Verileceğini Duyunca Çıldırdım
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sadri Şener: Şenol Güneş'in İsminin Komplekse Verileceğini Duyunca Çıldırdım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement