Şafak Sezer'in Yeni Filmi G.D.O.'nun Çekimleri Sürüyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Şafak Sezer'in Yeni Filmi G.D.O.'nun Çekimleri Sürüyor

Şafak Sezer\'in Yeni Filmi G.D.O.\'nun Çekimleri Sürüyor

Şafak Sezer'in senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı G.D.O.'nun çekimleri Beyoğlu Tünel'de çekilen hayvan hakları protesto sahnesiyle devam ediyor.

27.09.2012 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Balat'ta yaşayan, şehrin içinde kaybolmuş üç kardeşin hikayesini anlatan filmin yönetmen koltuğunda Murat Aslan oturuyor.

Beyoğlu Tünel girişinde filmin içinde geçen hayvan hakları protesto sahnesi sürpriz konuk oyuncularla çekiliyor. Pınar Aylin, Yonca Evcimik, Yeliz, Reyhan Karaca, Elif Karlı, Irmak Ünal, Betül Demir ve Emel Müftüoğlu gibi ünlü isimler ile Şafak Sezer başta olmak üzere filmin diğer oyuncularının da yer aldığı sahne çekimleri son derece keyifli bir şekilde tamamlandı.

Komedi filmlerinin usta oyuncusu Şafak Sezer yeni filminin çekimlerine başladı. İstanbul Balat'ta yaşayan Gürkan, Duran, Orhan adlı üç erkek kardeşin hikayesinden yola çıkan filmin adı kardeşlerin isimlerinin baş harflerini temsil ediyor: G.D.O.

Yönetmenliğini Murat Aslan'ın üstlendiği ve Emel Müftüoğlu'nun konuk oyuncu olarak katılacağı filmin diğer oyuncuları da hiç yabancı değil. Kolpaçino filminde de rol alan Volkan Başaran ve Serkan Şengül'ün yanı sıra Demet Bölükbaşı, Durul Bazan, Erdem Akakçe, Şener Kökkaya, Hamdi Kahraman, Seda Yıldız, Server Mutlu, Erdoğan Tuncel ve Melisa Aslı Pamuk yer aldığı G.D.O., üç kardeşin başından geçen ilginç ve macera dolu olayları konu alıyor.

Bu filmde hem güleceksiniz, hem şaşıracaksınız, hem de inanamayacaksınız. Kısacası bu kadar da olmaz diyeceksiniz...

Balatlı bir ailenin hikayesinden yola çıkan filmde üç kardeşin sıradan yaşamları sadece bir günde değişiyor. Kaza, cinayet, mafya, aşk, kız kaçırma ve bir dolu aksiyon... Taksici Gürkan, aşık Duran ve pilavcı Orhan karakterlerinin bu kadar da olmaz dedirtecek, tesadüflerle şekil almış yaşam mücadelesini anlatan filmin çekimlerinin Balat ve Kuştepe'de altı hafta sürmesi planlanıyor. Filmin set ekibi ise yaklaşık 100 kişiden oluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Şafak Sezer'in Yeni Filmi G.D.O.'nun Çekimleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement