Saffet Emre Tonguç İle Bilinmeyenlere Yolculuk - Son Dakika
Güncel

Saffet Emre Tonguç İle Bilinmeyenlere Yolculuk

Saffet Emre Tonguç İle Bilinmeyenlere Yolculuk

İstanbul'un en güzel manzaralarından birine sahip Ajwa Otel'in düzenlediği 'Saffet Emre Tonguç ile Sultanahmet'in Bilinmeyenlerine Yolculuk' turuna cemiyet ve iş hayatından bir çok ünlü isim katıldı.

18.05.2018 15:43  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un en güzel manzaralarından ve dekorasyonlarından birisine sahip olan Sultanahmet Ajwa Otel'in düzenlediği 'Saffet Emre Tonguç ile Sultanahmet'in Bilinmeyenlerine Yolculuk' turuna cemiyet ve iş hayatından bir çok ünlü isim katıldı. Saffet Emre Tonguç'un rehberliğindeTopkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Şerefiye Sarnıcı, Küçük Ayasofya Camii ve Ajwa Beyaz Konak'ın gezildiği turun ardından Azerbaycan mutfağının leziz tatlarının yer aldığı Zeferan Restaurantta iftar yemeği verildi. İftar yemeğinin ardından ise cemiyet hayatının önde gelen ismi Monik İpekel'e sürpriz doğum günü düzenlendi.

Davete Monik İpekel , Siren Ertan Kayalar , Nergis Pekuysal, Figen Babaoğlu, Ahu Orakçıoğlu, Ayfer Toprak, Arzu Kunt, Ayşe Burcu Kaya, Burcu Ziyal, Ceylan Çapa, Evrim Kırmızıtaş ,Elif Eren, Gülseren Eren, Serap Sarı, Neslihan Kozanoğlu, Neşe Gönül, İpek Köse, Rabia Kurşun, Sibel Kerimoğlu, Songül Toprak, Şule Argüder gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasından bir çok isim katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saffet Emre Tonguç İle Bilinmeyenlere Yolculuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement