Saffet Emre Tonguç Meslek Üstün Hizmet Ödülü'ne Layık Görüldü - Son Dakika
Turizm

Saffet Emre Tonguç Meslek Üstün Hizmet Ödülü'ne Layık Görüldü

Saffet Emre Tonguç Meslek Üstün Hizmet Ödülü\'ne Layık Görüldü

Yeniköy Rotary Kulübü, The St. Regis İstanbul Hotel'de gerçekleştirdiği ödül töreninde, profesyonel rehber, tarihçi ve yazar Saffet Emre Tonguç'a Meslek Üstün Hizmet Ödülü'nü layık gördü.

29.01.2018 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş ve meslek sahibi kişilerin dünya çapında örgütlendiği bir hizmet kuruluşu olan Yeniköy Rotary Kulübü, alanındaki başarılı insanları ödüllendirmeye devam ediyor. Türkiye'nin en çok gezen rehberi unvanına sahip Saffet Emre Tonguç The St. Regis İstanbul Hotel'de gerçekleştirilen ödül töreninde Meslek Üstün Hizmet Ödülü'ne layık görüldü. Böylelikle Tonguç, 20'nci ödülünün de sahibi oldu.

Dünyanın 130 ülkesini gezen ve anlatan seyahat yazarı, profesyonel rehber Saffet Emre Tonguç, Kevin Spacey'den Robert Redford'a, Marta Steward'dan Oprah Winfrey'e birçok ünlü isme ve Hollywood yıldızına İstanbul'u gezdirdi. Ünlü isimlerin rehberi olarak da bilinen Tonguç, Cruise Brands ile 2018 yılında İskandinavya ve Rusya, İtalya Amalfi sahilleri, William Shakespeare Nehir Gemisi İle Noel Pazarları ve Ren Nehri Gezisi turlarını düzenliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Turizm Saffet Emre Tonguç Meslek Üstün Hizmet Ödülü'ne Layık Görüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement