Kocaeli Başkan Adayı Saffet Sancaklı Çalışmalara Başladı - Son Dakika
Politika

Kocaeli Başkan Adayı Saffet Sancaklı Çalışmalara Başladı

Kocaeli Başkan Adayı Saffet Sancaklı Çalışmalara Başladı

Eski milli futbolcu ve Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, Kocaeli'de seçim çalışmalarına başladı.

13.10.2013 17:50  Güncelleme: 08:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen Milli futbolcu Saffet Sancaklı seçim çalışmalarına başladı.

PARTİLİLER KARŞILADI

Geçen haftalarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Saffet Sancaklı, yüzlerce araçlık konvoyla Gebze'den İzmit Merkez Bankası önüne geldi. Sancaklı'yı burada yüzlerce partili karşıladı. Sancaklı'yı MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan, MYK üyeleri ve MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü de yalnız bırakmadı. Partililerin yoğun ilgisiyle sloganlar eşliğinde Yürüyüş Yolu'ndan Sabancı Kültür Merkezi'ne geçen Sancaklı, burada önemli açıklamalarda bulundu.

"YENİ BİR DÖNEM BAŞLATACAĞIM"

Sancaklı, 3 sene önce sayın genel başkan tarafından ilk rozeti takıldığında, ismi okunduğunda dizlerinin titrediğini belirterek "Gerçekten şuan çok heyecanlıyım" diye konuştu. Bugün Kocaeli'nin makus talihine el atacakları bir gün olduğunu anlatan Sancaklı, "2009 yerel seçimlerinde hayata geçiremeyeceği vaatleri Kocaeli'nin önüne koyup seçim kazananlar, Kocaeli'yi kandıranlar, verdikleri sözleri tutamayanlar şunu bilsinler ki; 30 Mart 2014 sabahı Kocaeli'de yepyeni bir dönem başlayacaktır." dedi.

"SÖZ DEVLER LİGİ'NE GİDECEĞİZ"

Milli futbolcu Saffet Sancaklı, "Kocaeli Büyükşehir'in bir kent olarak Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağına söz veriyorum. Bu kentte adaletin yeniden tesis edileceğine söz veriyorum. Kocaeli'nin dünyada sayılı kentlerden biri olacağına söz veriyorum. ve en önemlisi tutamayacağım sözleri vermeyeceğime söz veriyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kocaeli Başkan Adayı Saffet Sancaklı Çalışmalara Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement