Safiye Erol'un 'Ciğerdelen' Kitabına Panel Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Safiye Erol'un 'Ciğerdelen' Kitabına Panel Düzenlendi

Safiye Erol\'un \'Ciğerdelen\' Kitabına Panel Düzenlendi

Türk Edebiyatının önemli roman yazarlarından Edirne doğumlu Safiye Erol’un, Ciğerdelen adlı kitabıyla ilgili panel gerçekleştirildi.

12.05.2014 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Edebiyatının önemli roman yazarlarından Edirne doğumlu Safiye Erol'un, Ciğerdelen adlı kitabıyla ilgili panel gerçekleştirildi.

Öğrencilere kitap okuma, okuduğunu anlama, anladığını aktarabilme, farklı fikirleri ortaya çıkarma, dinleme, farklı fikirlere saygı duyma, kendi tarihine ilgi duyma ve tartışabilme yeteneği kazandırmak amacıyla Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Okuyarak öğreniyoruz projesi' kapsamında, Edirneli yazar Safiye Erol'un 'Ciğerdelen' isimli kitabıyla ilgili panel düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Şehit Ressam Hasan Rıza Bey Salonunda düzenlenen panel, ortaöğretim okullarından gelen öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerinin de katıldığı panelde, panelist öğrenciler, katılımcı öğretmen ve öğrenciler kitapla ilgili görüş ve düşüncelerini paylaştı.

Panele katılan öğretmen ve öğrencilerin 'Ciğerdelen' kitabıyla ilgili sordukları soruların panelist öğrenciler tarafından cevaplandırılmasıyla panel sona erdi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Safiye Erol'un 'Ciğerdelen' Kitabına Panel Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement