Safranbolu Belediye Başkanından, Safranbolu Emniyet Müdürüne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Safranbolu Belediye Başkanından, Safranbolu Emniyet Müdürüne Ziyaret

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Safranbolu Emniyet Müdürü Kemal İlhan'ı ziyaret etti.

13.08.2014 18:27  Güncelleme: 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Safranbolu Emniyet Müdürü Kemal İlhan'ı ziyaret etti.

Aksoy, ziyarette yaptığı konuşmada, İlhan'a görevinin hayırlı olmasını diledi.

Polis teşkilatının insan hayatında öneminin büyük olduğunu ifade eden Aksoy, "Dirlik ve düzeni sağlamada üzerine düşen görevi her türlü şartta layıkıyla yerine getiren, Türk polis teşkilatımızın Safranbolu Emniyet Müdürlüğü görevine atanan müdürümüze başarılar diliyorum" dedi.

Kemal İlhan da Aksoy'a ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Yol genişletme çalışmaları

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Deretarla mevkisindeki yolun yaklaşık 1,5 kilometrelik kısmında iş makineleriyle yol genişletme çalışmalarının yapıldığını ifade eden Aksoy, "Deretarla yoluna Aşağı Tokatlı bölümünün girişinde dar bir viraj bulunuyor, bu viraj sürücülere zaman zaman zor anlar yaşatıyordu. Bu yolun genişletilmesi için ön çalışmaları tamamlayarak yol genişletme çalışmalarımıza başladık. Kısa sürede tamamlayıp, asfalt çalışmalarımıza da başlayacağız" şeklinde konuştu.

Fotoğraf yarışmasına başvuruları

Necdet Aksoy, 15'incisi düzenlenecek olan Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışmasına şu ana kadar 35 kişinin başvurduğunu söyledi.

Aksoy, tüm dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras alanlarına dikkat çekmek, aynı zamanda yok olmaya yüz tutan soyut kültürel mirasa sahip çıkmayı gözeten yarışmanın her yıl artan bir katılımcı sayısı olduğunu belirtti.

Başvuruda son 15 günde olduğunu anlatan Aksoy, yarışmanın jüri üyelerinin fotoğraf sanatçıları Nadir Ede, Sabit Kalfagil, Sebati Karakurt, Halim Kulaksız ve İbrahim Zaman olduğunu sözlerine ekledi. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Safranbolu Belediye Başkanından, Safranbolu Emniyet Müdürüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement