Safranbolu'da "Cam Altı Boyama Sergisi" Açıldı - Son Dakika
Güncel

Safranbolu'da "Cam Altı Boyama Sergisi" Açıldı

Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) tarafından açılan kurslarda kursiyerlerin hazırladığı ürünlerin yer aldığı "Cam Altı Boyama Sergisi" açıldı.

23.05.2017 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) tarafından açılan kurslarda kursiyerlerin hazırladığı ürünlerin yer aldığı "Cam Altı Boyama Sergisi" açıldı.

Cıngıllıoğlu Sanat Galerisi'nde yapılan açılışta konuşan Karabük Valisi Mehmet Aktaş, emeği geçenlere teşekkür etti.

SAKEM'in Türkiye'ye örnek olacak çok geniş bir yelpazede insanlarımızın bilgi ve becerilerini arttırmaya ve onları meslek sahibi yapmaya yönelik çok yoğun ve çok güzel programlar icra ettiğini ifade eden Aktaş, "Cam altı resim sanatı unutulmaya yüz tutmuş Türkiye'deki tek örneği, inşallah hocamızın yetiştirdiği kursiyerlerimizle bu sanat daha geniş bir alanda icra edilme imkanı yakalar." diye konuştu.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy da SAKEM'de cam altından geleneksel ev yemeklerine, hattan, ebruya, yabancı dil kurslarına kadar pek çok branşta kursların bulunduğunu belirtti.

Bu kursları açarken en büyük destekçilerinin Valilik, Kaymakamlık, Halk Eğitim Merkezi, İŞKUR olduğunu aktaran Aksoy, destek verenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Safranbolu'da 'Cam Altı Boyama Sergisi' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement