Safranbolu'da Çocuk Koruma Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Safranbolu'da Çocuk Koruma Toplantısı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde çocuk koruma toplantısı yapıldı.

15.12.2017 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde çocuk koruma toplantısı yapıldı.

Safranbolu Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda konuşan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, çocukları korumaya yönelik çeşitli toplantılar düzenlediklerini söyledi.

Çocukların güven ve huzur içinde yaşamaları için çalıştıklarını ifade eden Ürkmezer, "Çocukların korunması, bağımlılığa karşı mücadele sadece güvenlik birimlerinin çalışmalarıyla önlenecek bir olay değil. Sağlık, eğitim, belediye, kaymakamlığımızın birimleriyle iş birliği içerisinde çocuklarımızı başta kötü alışkanlıklardan koruma yönünde çalışmaları yürütüyoruz. Çocuklarımızın, sanat, spor ve kültürle uğraşmalarını istiyoruz. İlçemizde Voleybol Okulları açıldı, zenginleştirilmiş kütüphaneler kuruldu. Birinci sınıf öğrencilerimiz okumaya geçtiler, onları okumaya teşvik için kitap seti hediye ediyoruz. Amacımız çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, eğitimle, okumayla, kültürle, sanatla ve sporla uğraşmalarını sağlamak, bu imkanları da onlara sağlamamız gerekiyor." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Safranbolu'da Çocuk Koruma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bitlis'te terör örgütüne ait silah ve malzeme ele geçirildi
    10:57 Bitlis'te terör örgütüne ait silah ve malzeme ele geçirildi

    Bitlis'in Tatvan ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda toprağa gömülü silah, mühimmat ve çeşitli malzemeler ele geçirildi. Operasyonda kalaşnikof piyade tüfeği, şarjör, fişekler, el telsizi ve yaşam malzemeleri bulundu. Delil niteliği taşıyan malzemelere el konulurken diğer malzemeler ise yerinde imha edildi.

  • Antalya Doğal Yaşam Parkı'nda Bahar Coşkusu
    10:55 Antalya Doğal Yaşam Parkı'nda Bahar Coşkusu

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'nda bahar mevsimiyle birlikte yeni yavruların doğduğu ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda girişlerin ücretsiz olduğu açıklandı.

  • Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor
    10:53 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor

    Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dinleyerek not alıyor ve gereğinin yapılması için talimat veriyor.

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.


Advertisement