Safranbolu Tso Seçimleri Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Safranbolu Tso Seçimleri Tamamlandı

Safranbolu Tso Seçimleri Tamamlandı

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) seçimleri tamamlandı.

18.05.2013 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) seçimleri tamamlandı. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ali Sami Acar getirilirken, Meclis Başkanı ise Ahmet Şahin oldu.

Geçtiğimiz hafta 17 meclis üyesinin belirlendiği seçimleri tamamlayan Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası bugün yaptığı seçim ile Yönetim Kurulu Başkanını seçti. Ali Sami Acar'ın Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilirken,

Başkan

Yardımcılığına ise Koray Erikçi ve Özlem Urgancıoğlu Cihan, Yönetim Kurulu üyeliklerine ise, Mehmet Osman İyigüngör ve Tahir Tuncay Coşkun seçildi.

Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetimin seçilmesinin üzerine en yaşlı üye Makut Ketenci Başkanlığında toplanan Safranbolu TSO Meclisinde ise Ahmet Şahin Meclis Başkanı olarak seçilirken, Ufuk Akkuş ise Meclis Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

Seçimler sonrası açıklama yapan Safranbolu TSO Meclis Başkanı Ahmet Şahin, 3 aylık bir maratondan sonra 8'erli gruplar halinde 17 meclis üyesinin seçiminin akabinde, bugün Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanı seçimlerinin tamamlandığını söyledi.

Şahin, 17 meclis üyesinin önümüzdeki dönem Safranbolu TSO'nun Meclis Başkanı olarak kendilerini layık gördüğünü belirterek, " Önümüzdeki dönem Safranbolu TSO olarak esnaflarımızın ve oda üyelerimizin bize verdiği destek ve katkıyı en iyi şekilde Safranbolu'nun kalkınmasına, geleceğine, turizmine ve tüm atraksiyonlarına daha ileri daha güzeline ulaşması için çalışacağız. Bu konuda seçimde oy kullanmaya gelen esnaf ve ticaret erbabına teşekkür ediyorum.

Burada 17 meclis üyesi olarak bir uyum içersindeyiz. Arkadaşlarımızın tamamı ticaret erbabı ve kendi iş kategorilerinde kendisini ispatlamış insanlar" dedi.

Safranbolu TSO'nun yeni başkanı Başkanı Ali Sami Acar, ise, kendilerini bu göreve layık gören Ticaret Sanayi Odası ve Meclis üyelerine teşekkür ederek, "Bu meclis Safranbolu için güzel şeyler yapacaktır. Üyelerimizin de desteği arkamızda olduktan sonra Safranbolu ve Karabük için hayırlı olacaktır. İnşallah Safranbolu'muz için hayırlı olur. Safranbolu'nun her ortamında bulunmayı hedefliyoruz. Hem ticari hem de bürokratik olarak ilçeye yapılacak her türlü katkıda bulunmak istiyoruz. İlk olarak esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını inceleyeceğiz. Turizm kenti olan Safranbolu'da ileriye dönük neler yapılabilir ve hangi noktalara daha iyi nasıl ulaşabiliriz konusunda büyük bir çalışma yapacağız. Odamıza gelecek her türlü öneri ve projeye açık olacağız. Biraz daha aktif bir TSO olacağına inanıyorum" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Safranbolu Tso Seçimleri Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement