Safure Boydak Konferans Salonu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Safure Boydak Konferans Salonu Açıldı

Boydak ailesinin, 6 yıl önce vefat eden Şükrü Boydak'ın annesi Safure Boydak adına Özel Yelkenoğlu Lisesi'nde yaptırılan Safure Boydak Konferans Salonu hizmete açıldı.(GESİAD) Başkanı Hamdi Kınaş, Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak, Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Reşit Özkanca ve davetliler katıldı.

01.01.2012 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boydak ailesinin, 6 yıl önce vefat eden Şükrü Boydak'ın annesi Safure Boydak adına Özel Yelkenoğlu Lisesi'nde yaptırılan Safure Boydak Konferans Salonu hizmete açıldı.

Açılışa, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Genç Sanayici ve Genç Sanayici ve İşadamları Derneği

(GESİAD) Başkanı Hamdi Kınaş, Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak, Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reşit Özkanca ve davetliler katıldı.

Hacı Boydak, burada yaptığı konuşmada, " Hacılar'da, Hisarcık'ta, Düvenönü'nde oturduk. Nereye gitsek, amcam yan yana iki ev kiralardı. Biz ve amcamın oğulları kardeş gibi büyüdük. Şükrü ağabeyimizin annesine hep 'anne' derdik. Safure annemiz 6 yıl önce vefat etti. Burayı onun adına yaptırdık ama onun için daha çok şey yapacağız" dedi.

Şükrü Boydak ise salonun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek,

"Gerçekten çok güzel bir salon olmuş. Tüm masrafları karşıladım, anacak yapım işini tamamen mimarlara bıraktım. Hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

Kılıçaslan Eğitim Kurumları Başkanı Ersin Kıranatlıoğlu, yardımlarından dolayı Şükrü Boydak'a teşekkür plaketi verdi.

Safure Boydak'ın torunu Elif Bozdağ, babaannesine yazdığı mektubu okurken Şükrü Boydak'ın duygulandığı görüldü.

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Safure Boydak Konferans Salonu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement