Sağlam Bir Kahvaltı Profilo’da - Son Dakika
Güncel

Sağlam Bir Kahvaltı Profilo’da

Profilo Narenciye Sıkacağı Ve Tost Makinesi, Onlara Sağlıklı Ve Lezzetli Kahvaltılar Hazırlayarabilirsiniz.

22.09.2010 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz tatili sonrası dersler ve okul programıyla yoğunlaşan çocuğunuzun hayatını daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Günün ilk ve en önemli öğünü olan kahvaltıyı özellikle de okul çağındaki çocukların atlamaması gerekiyor. Üstelik vücut enerjisinin düşmeye meyilli olduğu sonbahar ve kış aylarında sağlam bir kahvaltıya daha da özen göstermek büyük önem taşıyor. Dayanıklı ev aletleriyle tanınan Profilo'nun narenciye sıkacağı ve tost makinesi hızlı ve pratik bir şekilde lezzetli, sağlıklı ve besleyici kahvaltılar hazırlamak için her zaman yardıma hazır!

Vitamin takviyesiyle daha enerjik

Çocukların pek çoğu meyve yemiyor, besin değeri olmayan şekerli ve gazlı içecekler tüketiyor. Profilo son model narenciye sıkacağı NS3200 ile çoğu kez zaman yetersizliğinden çocuklarımıza içirmeyi ihmal ettiğimiz narenciye sularını kısa sürede ve pratik bir şekilde hazırlamak mümkün. NS3200 ile sabah okula gitmeden çocuğunuza hazırlayacağınız, portakal, greyfurt veya limon karışımı onun kış aylarında özellikle ihtiyaç duyacağı günlük C vitaminini karşılamasına destek olacaktır.

1 lt kapasiteli meyve suyu haznesi bulunan narenciye sıkacağı sağa-sola dönebilen sıkma başlığı sayesinde de yüksek performans sunuyor, sizi yormadan meyve sıkmayı kolaylaştırıyor. Tozdan koruyucu kapağı ve bulaşık makinesinde kolayca temizlenebilmesi hijyen kaygısı olanları rahatlatacak en önemli özellikleri. Meyvelerden esinlenerek tasarlanan cıvıl cıvıl renkleriyle mutfak tezgahlarına renk katan NS3200 narenciye sıkacağı, kablo toplama özelliği sayesinde de tezgah üzerinde kalabalık yaratmıyor.

Profilo'nun aynı özellikleri ve fonksiyonları taşıyan 0.6 lt hazne kapasiteli NS3100 Narenciye sıkacağı da annelerin gözdesi.

Çocuğunuzun damak zevkine göre bir tost muhakkak vardır

Çocuklar genelde sabahları okula gitmemek için bahane arayacak kadar uykulu ve sıkıntılı olurlar. Onlara daha keyifli bir sabah kahvaltısı hazırlayarak morallerini yükseltebilir ve günlerinin kalitesini artırabilirsiniz. Onun seveceği malzemelerden oluşan bir tost ile tatlandıracağınız lezzetli bir kahvaltı sofrası hem onun keyfini yerine getirecek hem de güne sıkı bir kahvaltıyla başlamış olmasını sağlayacak. Çok yönlü kullanılabilen yeni Profilo TTM 7620 tost makinesi yapışmaz yüzeyi ve yağı akıtma kanallı ızgara plakalarıyla sabahları işinizi kolaylaştıracak. 1800 watt gücünde olan TTM 7620 tost makinasının bir diğer önemli özelliği ise ızgara plakaların çıkarıp yıkanması, bu özellik sayesinde makinayı kolaylıkla temizleyebiliyorsunuz.

İstendiği takdirde alt üst ısıtmalı tost makinesi/ızgara veya 180° açılabilme özelliği sayesinde de mangal tipi ızgara olarak kullanılabilme olanağı sunan model, çocuğunuz okuldan döndükten sonra ona pratik ama sağıklı yiyecekler hazırlamanızı da kolaylaştıracak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sağlam Bir Kahvaltı Profilo’da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement