Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas'tan "Taşeron İşçiler" Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas'tan "Taşeron İşçiler" Açıklaması

Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas\'tan "Taşeron İşçiler" Açıklaması

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, "Taşeron işçiler, işin kıymetini daha iyi anlıyor" dedi.

03.06.2012 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, "Taşeron işçiler, işin kıymetini daha iyi anlıyor" dedi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, yapımı devam eden Alaca Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Kafkas'a incelemeleri sırasında Vali Nurullah Çakır, Kaymakam Ayhan Yazgan, Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ile bazı partili yöneticiler eşlik etti. Kafkas, hastane inşaatının hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade ederek, hastanenin belirlenen tarihte tamamlanarak hizmete girmesini ümit ettiklerini dile getirdi. Kafkas, hastane ek binasının yanı sıra bahçede de peyzaj çalışması yapılacağını da belirtti.

Hastane inşaatındaki gezinin ardından Kafkas ve beraberindekiler, hastane kavşağında yoldan kaynaklı yaşanan sorunu yerinde incelendi. Sorunun giderilmesi için çalışma yapılmasını isteyen Vali Çakır, Kaymakam Yazgan ve Belediye Başkanı Eyvaz'ın konuyla ilgilenmelerini istedi. Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, burada belediye olarak her türlü çalışmayı yapmaya hazır olduklarını ancak yolun çevre yolu olması nedeniyle karayollarının sorumluluk alanı içerisinde olduğunu kaydetti. Karayolundan hastaneye çıkan ara yoldaki alanın kaymakamlığa bağlı bir alan olduğunu kaydeden Kaymakam Yazgan ise, üzerlerine düşen çalışmayı yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Kafkas, hastane inşaatı ve hastane kavşağındaki incelemelerin ardından su deposu olarak adlandırılan bölgeye gitti. Kafkas'ın burada taşeron işçilerle ilgili yaptığı açıklama dikkat çekti. Geçmişte her hükümet döneminde insanların eş, dost, hatır gönülle devlet memuru olarak atandığını savunan Kafkas, ancak kendi dönemlerinde bunun mümkün olduğunca en aza indirgendiğini söyledi. Devlette bir kişinin yakınına kadro verdiğinde o kişinin yakının "nasılsa atandım zihniyetiyle hareket ederek çalışmak yerine yan gelip yattığını" savunan Kafkas, taşeron işçilerin işinin kıymetini daha iyi anladığını belirtti.

Sağlık Bakanlığı'na bağlı 170 bin taşeron işçinin çalıştığını söyleyen Kafkas, yaptıkları çalışma neticesinde atama yerine taşeron işçi alımı yaptıklarında verimin daha arttığını gözlemlediklerini söyledi. Kafkas, günümüzde sendikaların bazı konularda hatalı davrandığını iddia etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas'tan 'Taşeron İşçiler' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement