Sağlık Bakanı Akdağ Van'da - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakanı Akdağ Van'da

Sağlık Bakanı Akdağ Van\'da

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Van'a geldi.

28.07.2012 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Van'a geldi. Van'ın Çaldıran ilçesinde hastaneyi denetleyen Bakan Akdağ, caddede vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

Öğlen saatlerinde Türk Hava Yolları'na ait Ankara-Van tarifeli uçağı ile gelen Bakan Akdağ, Van Ferit Melen Hava Limanı'nda Vali Vekili Mehmet Yüzer ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van il teşkilatı tarafından karşılandı. Ardında karayoluyla geniş güvenlik önlemleri altında Çaldıran ilçesine geçen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, burada ilk olarak Çaldıran Kaymakamı İbrahim Dündar'ı makamında ziyaret etti. Daha sonra ilçe merkezinde yaya olarak bir süre dolaşan Bakan Akdağ, bu sırada vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Vatandaşların doktor ihtiyacı gibi istek ve sorunlarını da dinleyip not alan Bakan Akdağ, ardından Çaldıran Devlet Hastanesi'ne geçti. Çaldıran Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Bakan Akdağ, hastane girişinde doktorlara hastanenin kaç ambulansı olduğunu sordu. Mevcut ambulanslardan birinin eski olduğunu öğrenen Bakan Akdağ, onun hemen değiştirilmesi talimatını verdi.

Gazetecilerin kürtaj ve kadın sağlığı yasa paketi ile ilgili sorularına da cevaplandıran Bakan Akdağ, "Biliyorsunuz bakanlar kuruluna sunduk. Hem kadınları hem de onların yavrularının lehine birçok iyileştirmeler getiriyoruz. Yakında bunu açıklayacağız" dedi.

Bakan Akdağ, hastaneye girişte kalabalığa hastaneye girmemeleri konusunda uyarıda bulunduktan sonra hastaneye girerek hastaları ziyaret etti. Bakan Akdağ daha sonra Muradiye ilçesine geçti. Muradiye ilçesinde de hastaları ziyaret edecek olan Bakan Akdağ, ardından Erciş ilçesine geçecek. İftarını Erciş ilçesinde açıp teravih namazı kılacak olan Bakan Akdağ sahurunu ise Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli ile birlikte yapacağı kaydedildi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakanı Akdağ Van'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement