Sağlık Bakanlığı Coşkun Erdem İçin devreye girdi - Son Dakika
Magazin

Sağlık Bakanlığı Coşkun Erdem İçin devreye girdi

Ses sanatçısı Onur Akay'dan sanat camiasını sevindirecek müjdeli haber geldi.

30.11.2016 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsviçre Zürih'te program yaparken, sahnede düşerek beyin kanaması geçiren usta kanun sanatçısı ve bestekar Coşkun Erdem için, hastane 600 bin lira fatura çıkarmıştı. Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay ise, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yetkililerden yardım istemişti. Dün canlı yayına da bağlanan Akay'ın çağrısı Sağlık Bakanlığı'ndan karşılık buldu.

COŞKUN ERDEM GÖZÜNÜ AÇTI!

Onur Akay bugün Instagram adresinden müjdeli haberi verdi. Akay, "Dün Tayyar Işıksaçan, Elif Güvendik ve Helin Avşar'ın Aklınızda Kalmasın isimli magazin programına bağlandığımda, Sağlık Bakanı programı izlemiş. Gece beni Sağlık Bakanlığı'ndan aradılar ve Coşkun Erdem'le ilgili sosyal medyada yardım isteğinde bulunmuşsunuz, çıkan haberleri okuduk ve her şeyi üstleniyoruz, ailesine ulaşmak istiyoruz dediler. Bende hemen hocamızın kızını aradım ve müjdeli haberi verdim. Kızı Kader Erdem ise çok sevindi ve kendisi de bana müjdeli haber verdi.

Coşkun Erdem dün, gözlerini ilk defa açmış. Sağ elini ve sağ bacağını hareket ettirmiş ve bir saat kadar solunum cihazından çıkarılmış. Doktorlar sağlık durumunun iyiye gittiğini söylemiş. Fotoğraftaki manevi torunun da gözyaşları dinecek inşallah. Ben yazdım ama basın ve medya bu konuya o kadar büyük bir yer ayırdı ki, bende başta bu konu ile yakından ilgilenen Show Haber'den İbrahim Konar'a ve tüm basına gönülden teşekkür ediyorum." notunu düştü.

Sağlık Bakanlığı Coşkun Erdem İçin devreye girdi
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Sağlık Bakanlığı Coşkun Erdem İçin devreye girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement