Sağlık çalışanlarına çikolata dağıttılar - Son Dakika
Güncel

Sağlık çalışanlarına çikolata dağıttılar

Türk Kızılay Ağrı Şubesi'nden sağlık çalışanlarına ikram paketi Gönüllülerin içerisinde kek ve çikolatanın da bulunduğu ikram paketini sağlık çalışanlarına ikram etmesi Ağrı'da da Türk Kızılay Ağrı Şubesine bağlı Genç Kızılay gönüllülerince salgın hastalığa karşı mücadele eden sağlık...

20.04.2020 20:20  Güncelleme: 20:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılay Ağrı Şubesi'nden sağlık çalışanlarına ikram paketi

Gönüllülerin içerisinde kek ve çikolatanın da bulunduğu ikram paketini sağlık çalışanlarına ikram etmesi Ağrı'da da Türk Kızılay Ağrı Şubesine bağlı Genç Kızılay gönüllülerince salgın hastalığa karşı mücadele eden sağlık çalışanları için bir etkinlik düzenlendi.

Gönüllüler, etkinlikte kentteki bir hayırsever vatandaşın bağışladığı çikolata, kek, meyve suyu ve bisküvileri paketledikten sonra ilk olarak Ağrı Devlet Hastanesine gitti.

Burada sağlık çalışanlarına dağıtılması için ikram paketlerini başhekimliğe teslim eden gönüllüler, programın devamında Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı Abdurrahim Arvasi Kız Yurtlarına giderek buradaki sağlık çalışanlarına paketleri takdim etti.

Yurtlarda 14 gün gözetim altında kalan vatandaşlara da ikram paketi gönderen gönüllüler, diğer kurumlarda çalışan sağlık personellerine de verilenlerle kentte toplam 540 ikram paketi dağıttı.

Sağlık çalışanlarına çikolata dağıttılar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağlık çalışanlarına çikolata dağıttılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement