Sağlık çalışanlarını darbeden şüpheli: Suçlu olan mı var yoksa? - Son Dakika
3. Sayfa

Sağlık çalışanlarını darbeden şüpheli: Suçlu olan mı var yoksa?

Burdur'da dün akşam devlet hastanesine gelerek hemşire ve güvenlik görevlisini darbeden 3 kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde şüphelilerden biri gazetecilere "Niye çekiyorsunuz, çok mu merak ediyorsunuz. Suçlu olan mı var yoksa?" diyerek tepki gösterdi.

23.08.2021 18:00  Güncelleme: 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Devlet Hastanesi'nde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, hastaneye gelen 16 yaşlarındaki çocuk, iğne yaptırdı. İğne yapılırken çocuğunun canının yandığını iddia eden anne, dışarıda bulunan yakınlarını çağırdı.

"SUÇLU OLAN MI VAR YOKSA?"

1 kadın ve 2 erkekten oluşan grup hastanede hizmet veren kadın hemşire ve güvenlik görevlisini darbetti. Olayın ardından şahıslar polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan anne G.Ç, S.T, D.Y. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde sanıklardan biri gazetecilere, "Niye çekiyorsunuz, çok mu merak ediyorsunuz. Suçlu olan mı var yoksa?" diyerek tepki gösterdi.

Sağlık çalışanlarını darbeden şüpheli: Suçlu olan mı var yoksa?
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Sağlık çalışanlarını darbeden şüpheli: Suçlu olan mı var yoksa? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Celal Esen: Yaptığını o kadar normal karşılıyor 0 0 Yanıtla
  • Mesut Hakan GÜRPINAR: İstisnalar var elbet ama bu pandemide sağlık ordusu diye diye bazılarının niyetlerini kaldırdılar. Bir çoğu insanı çileden çıkarıyor. Sahurda bir yere kadar 0 0 Yanıtla

Advertisement