Sağlık Ekibi Organ Bağışına Dikkat Çekiyor - Son Dakika
Yerel

Sağlık Ekibi Organ Bağışına Dikkat Çekiyor

Sağlık Ekibi Organ Bağışına Dikkat Çekiyor

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği, Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü Adıyaman Tanıtım Günün de Adıyaman’ın sağlık alanındaki yatırım ve projelerinin yanı sıra insanların sağlığına dikkat çekiyor.

27.09.2014 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği, Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü Adıyaman Tanıtım Günün de Adıyaman'ın sağlık alanındaki yatırım ve projelerinin yanı sıra insanların sağlığına dikkat çekiyor.

İstanbul Feshane'de ki tanıtım günlerine birlikte katılan Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği, Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri, özellikle organ bağışına dikkat çekiyor. Adıyaman Kamu Hastaneler Genel Sekreteri Hüseyin Şen, Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kutlu başta olmak üzere çok sayıda yöneticinin hazır bulunduğu sağlık standında, farklı konularda vatandaşlar bilgilendiriliyor.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Otelcilik Müdürü Esengül Yıldırım, yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:

"Sağlık alanda Adıyaman'da yapılan proje ve yatırımları tanıtıyoruz. Okul diş hekimliği, organ bağışı, yara bakım merkezi, madde bağımlılığı ile ilgili tanıtımları yapıyoruz. Aynı zamanda organ bağışı konusunda bilgilendiriyor ve bağışta bulunmak isteyenlerin kayıtlarını yapıyoruz. Beden kitle endeksi açısından değerlendirmelerini yapıyoruz. Tansiyon, boy kilo ölçümü yapıyoruz. Onların doğrultusunda yönlendirme yapıyoruz. Ayrıca sigara konusunda vatandaşlarımızla salonumda karbonmonoksit ölçümü yapıyoruz ve yönlendiriyoruz. Organ bağışı konusunda ilgi giderek artıyor" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Ekibi Organ Bağışına Dikkat Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement