Sağlık Hizmetlerinin Geliştirilmesi İçin İmzalar Atıldı - Son Dakika
Güncel

Sağlık Hizmetlerinin Geliştirilmesi İçin İmzalar Atıldı

Sağlık Hizmetlerinin Geliştirilmesi İçin İmzalar Atıldı

Trakya Kalkınma Ajansı 2018 Teknik Destek Programı kapsamında, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına “Sağlık Hizmetlerinin Geliştirilmesi İçin Problem Çözme ve Kök Neden Analizi Eğitimi” verilecek.

10.10.2018 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Kalkınma Ajansı 2018 Teknik Destek Programı kapsamında, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına "Sağlık Hizmetlerinin Geliştirilmesi İçin Problem Çözme ve Kök Neden Analizi Eğitimi" verilecek.

Teknik Destek Sözleşmesi Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerinden Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Dönmez ile Personel/Destek Hizmetleri Başkanı Zafer Soykırlı'nın katılımlarıyla, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından imzalandı.

Proje kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık tesislerin Kalite Yönetim ve Verimlilik Birimlerinde aktif olarak görev yapan toplam 32 personele eğitim verilecek. Eğitimler, en az bir uzman tarafından 4 gün, iki grup şeklinde ve bir grupta 16 kişi olacak şekilde planlandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sağlık Hizmetlerinin Geliştirilmesi İçin İmzalar Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement