Sağlık-Sen'den Asp İl Müdürü Açar'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Sağlık-Sen'den Asp İl Müdürü Açar'a Teşekkür Ziyareti

Sağlık-Sen\'den Asp İl Müdürü Açar\'a Teşekkür Ziyareti

Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi, Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürü Halit Açar’a yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.

10.01.2018 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi, Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürü Halit Açar'a yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu ve beraberindeki üyeler, kentte yaptıkları çalışmalardan dolayı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün Yenişehir ilçesinde bulunan binasına gelerek İl Müdürü Halit Açar'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Yıllardır kentte biriken sorunlarının birçoğunun gerek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve gerekse ilde hizmet veren çalışanlarla birlikte aşıldığını belirten Ensarioğlu, "Biz sendikacıyız, sivil toplum örgütüyüz. Sivil toplum örgütünün ana maddesinde sadece çalışanların haklarını korumak değil, bir o kadar da halkımızın sorunlarına eğilip onları paylaşmaktır. Gerek kurumdaki arkadaşlarımızla zaman zaman görüşmelerimizde gerek sahadaki vatandaşlarımızla birebir görüşmelerimizde son zamanda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın yapmış olduğu bu güzel çalışmaları ve ilimize olan bu güzel duygularını sizlerle paylaşmak istedik. Bu bir ekip işidir. Sağlık-Sen olarak il müdürümüz başta olmak üzere tüm ekibine teşekkür için buradayız. Birçok şehre örnek olan çalışmaları nedeniyle zaman zaman sendikal olarak dışarıdan bize de teşekkür eden arkadaşlarımız var. Biz de bu teşekkürü borç bildiğimiz için burada bir araya geldik. Daima yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Başarının dini, dili, ırkı olmaz. Amacımız hizmettir. Hizmet kimden gelirse gelsin her zaman başımıza taç ederiz. Yanlışı da gördüğümüz zaman yanlışın karşısında olduğumuza beyan ederiz. İlimizde gerçekten de çok güzel hizmetler oldu. Gece gündüz demeden fedakarlık yapan, bu ilin her anlamda hizmetkarı olan il müdürlüğü çalışanlarına bir sivil toplum örgütü olarak teşekkür ediyoruz. Sağlık-Sen olarak üzerimize düşen bir sorumluluk varsa da her zaman sizin sesiniz olmaya hazırız" dedi.

"Bireyin ve ailenin yaşam kalitesini yükseltmek için varız"

ASP İl Müdürü Halit Açar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumlarının çocuk, kadın, yaşlı, engelli, şehit yakını ve toplumun tüm kesimini kapsayan bir alanda hizmet ve görev sorumluluğuna sahip bir kurum olduğunu ifade etti. Açar, şunları kaydetti:

"Biz bu hizmetleri, Bakanlığın belirlemiş olduğu ulusal stratejiler doğrultusunda Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin politikaları doğrultusunda, Diyarbakır Valiliğinin gözetimi ve himayesinde eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Gayretimiz bu yöndedir. Bugüne kadar Diyarbakır'da çok şeyler yaptık. Bu yaptığımız çalışmaların daha bin mislini yaparsak yine yeterli olmayacaktır. Kurumumuz, ilimizde eskiye nazaran halkımıza dokunan, devletin şefkatli eli olan bir kurum haline geldi. Alanda ciddi bir manada görülen hizmetlerimiz var. Tüm kesimler tarafından zaman zaman övgüler duyuyoruz. Biz devletimizin bize yüklediği görev ve sorumluluk anlayışı içerisinde hiçbir vatandaşımızı kendi yoksunluğu, kendi çaresizliği içerisinde bırakmadan, bireyin, ailenin yaşam kalitesini iyileştirmek için varız ve bir büyük aileyiz." - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sağlık-Sen'den Asp İl Müdürü Açar'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement