Sağlık-Sen, Kırşehir'de sağlıkçıların motivasyon ve ihtiyaçlarının karşılanmasında öncülük yapıyor - Son Dakika
Güncel

Sağlık-Sen, Kırşehir'de sağlıkçıların motivasyon ve ihtiyaçlarının karşılanmasında öncülük yapıyor

Sağlık-Sen, Kırşehir\'de sağlıkçıların motivasyon ve ihtiyaçlarının karşılanmasında öncülük yapıyor

Kırşehir Sağlık-Sen Şubesi, Covid-19 salgını ile başlayan süreçte sağlık çalışanlarının ihtiyaçlarının karşılanması noktasında öncülük yapıyor.

18.04.2020 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Sağlık-Sen Şubesi, Covid-19 salgını ile başlayan süreçte sağlık çalışanlarının ihtiyaçlarının karşılanması noktasında öncülük yapıyor.

Sendika Başkanı Yasin Yücesan, şehrin dinamiklerini sağlık çalışanları için seferber ettiklerini söyledi. Kırşehir'de, marketler zincirinden birisinin hekimler ve sağlık çalışanları için hediye paketleri hazırlayarak alış veriş çekleri hediye etmesi süreci ile şehrin önemli yerel markalarından bir su firması, sağlık çalışanlarının ihtiyacı için 300 koli su hazırladığını duyurdu. Sendikanın girişimleriyle Kırşehir Valiliği'nin talimatı sonucu şehirde resmi kurumlara ait misafirhaneler ve bir yurt sağlık çalışanlarına tahsis edildi' diyen Sendika Başkanı Yasin Yücesan, "Sağlık çalışanlarımızın gerekli her türlü ihtiyacının karşılanmasında devletimiz ve STK'lar öncülük yapıyor. Bizler de şehrimizin dinamiklerini harekete geçirerek her zaman yanlarında olduklarını göstermek istedik. Bir ricamız firmalarımız tarafından adeta bir sorumluluk gibi algılandı. Herkes, çalışanların moral motivasyonunu yüksek tutmak için adeta bir seferberlik yaptı" dedi.

Dünyanın ve Türkiye'nin salgın nedeniyle bir sınavdan geçtiğini belirten Yücesan, "Şimdiye kadar zor günleri birlikte geride bıraktık. İçinde bulunduğumuz zor süreci de birlikte atlatacağız. Evinden ve ailesinden uzakta kalan, gece gündüz demeden çalışan, fedakar ve bir o kadar özverili kahraman sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah bir daha bugünleri yaşatmasın. Sağlık çalışanlarımız geçekten canla başla çalışıyorlar. Vefalı, korkusuz insanlar"ifadelerini kullandı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sağlık-Sen, Kırşehir'de sağlıkçıların motivasyon ve ihtiyaçlarının karşılanmasında öncülük yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum Valisi Üç Kümbetler ve çevresinde incelemelerde bulundu
    09:21 Erzurum Valisi Üç Kümbetler ve çevresinde incelemelerde bulundu

    Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, kentin önemli tarihi yapılarından Üç Kümbetler ve çevresinde incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu, Çifte Minareli Medrese ve Erzurum Kalesi ile aynı tarihi doku içerisinde yer alan Üç Kümbetler ve çevresindeki çalışmalar hakkında Vali Çiftçi'ye bilgi verdi.

  • Adana'da Narenciye Ağaçları Mangal Kömürüne Dönüşüyor
    09:18 Adana'da Narenciye Ağaçları Mangal Kömürüne Dönüşüyor

    Adana'nın Kozan ilçesinde, kesilen narenciye ağaçları özel bir yöntemle mangal kömürüne dönüştürülüyor. Çukurova sıcağında zorlu bir mesaiyle çalışan kömür üreticileri, haftalar süren yakma tekniğiyle mangal kömürü üretimine devam ediyor.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
    09:17 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

    31 Mart Yerel Seçimleri'nde yeniden seçilen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na tebrik ziyaretleri sürüyor. Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar tarafından yapılan tebrik ziyaretleri Başkan Bakkalcıoğlu tarafından teşekkürle karşılandı.

  • Batman'ın Sason ilçesinde ilk kadın muhtar seçildi
    09:15 Batman'ın Sason ilçesinde ilk kadın muhtar seçildi

    Batman'ın Sason ilçesine bağlı Yolüstü köyünden muhtarlığa seçilen Züleyha Avunç, ilçenin ilk kadın muhtarı unvanını aldı. Avunç, köydeki kadınları geziye götürmek için belediye başkanının kapısını çaldı.


Advertisement