Sağlık-sen Zonguldak Şubesi Rektör Mahmut Özer'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sağlık-sen Zonguldak Şubesi Rektör Mahmut Özer'i Ziyaret Etti

Sağlık-sen Zonguldak Şubesi Rektör Mahmut Özer\'i Ziyaret Etti

Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara ve sendika hastane temsilcileri Kenan Agas ve Yiğit Osman Darıcı İle Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Varım Numanoğlu, Başhekim Bekir Hakan Bakkal ve Hastane Başmüdürü Şener Başarslan ve BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

18.02.2016 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara ve sendika hastane temsilcileri Kenan Agas ve Yiğit Osman Darıcı ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Varım Numanoğlu, Başhekim Bekir Hakan Bakkal ve Hastane Başmüdürü Şener Başarslan ve BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'i makamında ziyaret etti.

Bülent Ecevit Üniversitesi'nin özellikle son yıllarda gösterdiği gelişmeyi yakından takip ettiğini belirten Sağlık-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Mehmet Ali Kara, konuşmasında şunları söyledi:

"Üniversitenizin sağlık alanında yaptığı çalışmalarla Zonguldak bölgenin sağlık merkezi haline geldi. Bu çerçevede üniversite hastanesinin mali sorunlarıyla ilgili olarak üniversite yönetiminin gelir artırmaya yönelik sarf ettiği çabaların farkındayız. Türkiye'deki üniversite hastanelerinin hemen hemen tümünde benzer mali sorunlar yaşanmaktadır. Bu kapsamda mevcut mali imkanlarla yapılan çalışmaların sonucu olarak hastanemiz çalışanlarının lehinde yapılan düzenlemelere teşekkür ediyoruz. Biz de Sendika olarak her zaman sizlere destek olmaya devam edeceğiz."

Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer ziyarette yaptığı konuşmada, Sağlık-Sen'in ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirtti. Sağlık alanında gerçekleşen yatırımların ve sürdürülen projelerin öncelikle Zonguldak'ta Üniversite olgusunun yerleşmesinde temel unsurlardan biri olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Özer, "İnsan merkezli bir üniversite olmak için önceliklerimiz arasına 'sağlık' yatırımlarını koyuyoruz. Sağlık Kampüsünün tüm projeleri tamamlandığında Üniversitemiz sağlık eğitimi ve sağlık hizmetinde önemli bir merkez haline gelecek. Tamamlanmış projelerin olumlu yansımalarını görmeye başladık. Hastalarımız birçok tedavi olanağına başka bir merkeze gitmeden hastanemizde ulaşmaktadır. Bu konuda sivil toplum kuruluşlarının desteğini yanımızda görmek bizim açımızdan önemlidir. Hastanemiz çalışanlarının memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmaları bugüne kadar yaptık, bundan sonra da bu çalışmalara devam edeceğiz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık-sen Zonguldak Şubesi Rektör Mahmut Özer'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement