Sağlık Tesis Yöneticilerinden Genel Sekreter Çömçe'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sağlık Tesis Yöneticilerinden Genel Sekreter Çömçe'ye Ziyaret

Sağlık Tesis Yöneticilerinden Genel Sekreter Çömçe\'ye Ziyaret

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Bağlı Tesis Yöneticileri Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömçe'yi makamında ziyaret ettiler.

09.07.2014 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Bağlı Tesis Yöneticileri Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömçe'yi makamında ziyaret ettiler.

Bir süre önce Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak atanan Uzm. Dr. Muhammet Çömçe'ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Çömçe'yi son olarak Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanı İsmail Oymak, Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Bülent Filizer, Nevşehir Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hakan Serçe, Başhekimi Op. Dr. Ömer Anlar, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Ahmed Ahmi Savcı, Ürgüp Başhekimi Dr. Serkan İnceçayır, Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Vural Özçelik, Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Yöneticisi Dr. Hakan Bayraktar ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette Uzm. Dr. Çömçe'ye sağlık tesisleri hakkında bilgiler veren yöneticiler, yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Tesis Yöneticilerinden Genel Sekreter Çömçe'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement