Sağlık turizm direktörü Nihat Tüney: Yurt dışındaki ünlülerin rotası Türkiye oldu - Son Dakika
Sağlık

Sağlık turizm direktörü Nihat Tüney: Yurt dışındaki ünlülerin rotası Türkiye oldu

Sağlık turizm direktörü Nihat Tüney: Yurt dışındaki ünlülerin rotası Türkiye oldu

Son yıllarda Türkiye'nin sağlık alanında ciddi atılımlar yaptığını vurgulayan saç ekim direktörü Nihat Tüney, "Sağlık turizminde dünya devleri diye tabir edilen ülkeleri bile geride bırakarak lider pozisyonuna ilerliyor" dedi.

22.07.2020 19:05  Güncelleme: 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin saç ekimi ve estetik alanındagösterdiği yükselişle beraber ünlü isimler rotasını Türkiye'ye çevirdi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan saç ekim direktörü Nihat Tüney, "Türkiye'nin sağlık alanında ne kadar başarılı bir ülke olduğunu 2020 başlangıcı itibari ile hayatımıza giren covid-19 gerçeğiyle tüm dünyaya kanıtlamış oldu. Sağlık turizminde dünya devleri diye tabir edilen ülkeleri bile geride bırakarak sektörde lider pozisyona doğru hız kesmeden ilerliyor. Tabi bu süreç tüm dünyadaki ünlülerin gözlerini Türkiye'ye çevirmelerini sağlıyor" dedi.

Sağlık turizm direktörü Nihat Tüney: Yurt dışındaki ünlülerin rotası Türkiye oldu

aç ekiminin sürekli gelişip çeşitlendiğini belirten Tüney, "Doğallık, sağlıklı görünüm ve çabuk iğleşme'' önemli unsurlar arasında. ''İyi estetik,anlaşılmayan estetik anlayışı''toplumda giderek hakim oluyor .Özellikle ünlülerin bu alanda gizlilik kaygısıyla sıklıkla karşılaşıyoruz .Operasyonlar için ülkemize gelirken genellikle dikkat çekmemek için tek başlarına ve özel jetleriyle seyahat etmeyi tercih ediyorlar.Bizlerde bu gizliliğe büyük önem göstererek hasta haklarının korunması için elimizden geleni yapmaktayız. Bu maksatla ülkemizi tercih eden ünlüleri havaalanlarından alıp İstanbul'un en güzide otellerinde konaklama imkanı sağlayarak bu kaygıların giderilmesine yardımcı oluyoruz.Konaklama ve tedavi süreçleri boyunca İstanbul'un tarihi ve kültürel yapısını yakından inceleme fırsatı ve aynı zamanda İstanbul'un tarihi semtleriyle bütünleşen lezzetlerini deneyimlemiş oluyorlar" şeklinde konuştu.

Sağlık turizm direktörü Nihat Tüney: Yurt dışındaki ünlülerin rotası Türkiye oldu

Ünlülerin estetik tercihlerine de değinen Tüney, şöyle devam etti: "İtalyan ve İspanyol erkek modeller genellikle saça çok önem verirken, Arap manken ve oyuncular saç ve sakalı aynı seviyede önemsiyor aynı ülkelerin kadınlarını ele alırsak daha çok tercihleri burun ve kaş estetiğinden yana oluyor .Amerikalı ünlüler hollywood gülüşü için diş estetiğinde ülkemizi tercih ediyorlar yine Avrupalı ünlüler yüz gençleştirme ve meme estetiğinde de tercihleri ülkemizden yana oluyor. Tüm bunların yanında sporcu sağlığı olarak da ülkemiz ortopedi alanında üst düzey profesör ve cerrahi ekipmanlarıyla çok başarılı sonuçlara imza atmaktadır."

Son Dakika Sağlık Sağlık turizm direktörü Nihat Tüney: Yurt dışındaki ünlülerin rotası Türkiye oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı
    00:33 Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Hastanenin elektriği tedbir amacıyla bir süre kesildi.

  • Aydın'da kermeste yemek yiyen 32 öğrenci zehirlendi
    21:08 Aydın'da kermeste yemek yiyen 32 öğrenci zehirlendi

    Aydın'ın Efeler ilçesindeki Mustafa Kiriş Ortaokulu öğrencileri, okulda düzenlenen kermeste yedikleri tavuk pilavdan zehirlendikleri şüphesiyle tedavi altına alındı. Öğrencilerin hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı
    20:04 Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan yemek etkinliği sonrası tavuk pilavı yiyen 30 öğrenci rahatsızlandı. Öğrenciler ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Burdur'da Afrika kıtasından güneyli rüzgarlarla taşınan çöl tozu etkili olmaya başladı
    19:29 Burdur'da Afrika kıtasından güneyli rüzgarlarla taşınan çöl tozu etkili olmaya başladı

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin Afrika kıtasından güneyli rüzgarlarıyla taşınan çöl tozunun etkisi Burdur'da hissedilmeye başladı. Yarın ve cumartesi günü özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde toz taşınımının yoğun olması bekleniyor. Burdur Gölü'nün çekilen alanlarından da rüzgarla kente toz taşındığı gözlendi. Astım ve bronşit hastaları dışarıya çıkmamaları ve maske kullanmaları konusunda uyarıldı.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.


Advertisement