Sağlık Yöneticilerine Diksiyon Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Sağlık Yöneticilerine Diksiyon Eğitimi

Sağlık Yöneticilerine Diksiyon Eğitimi

Gümüşhane'de sağlık yöneticilerine yönelik etkili iletişim ve diksiyon eğitimi verildi.

09.02.2017 20:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'de sağlık yöneticilerine yönelik etkili iletişim ve diksiyon eğitimi verildi.

Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi tarafından Belediye Lokalinde düzenlenen etkili iletişim ve diksiyon eğitimleri Gümüşhane Üniversitesi Yrd. Doç. Taşkın Kılıç ile öğretim görevlisi Serhat Semercioğlu tarafından verildi.

Eğitimin sonunda açıklamalarda bulunan Sağlık Sen Şube Başkanı Yunus Yılmaz, şube olarak sağlık ve sosyal hizmetler çalışanlarına sosyal alanlarda daha verimli imkanlar yaratmak amacıyla anket çalışması yaptıklarını kaydetti.

Yaptıkları ankette sağlık ve sosyal hizmetler çalışanlarına kendilerinden ve yöneticilerinden neler talep ettiklerini sorduklarını anlatan Yılmaz, şöyle devam etti:

"Çalışanlarımız da gelen taleplerde, eğitim, gezi ve spor faaliyetleri bizler tarafından kendilerine verilmesi ve bu konularda aktivitelerde bulunulmasını talep ettiler. Bizde kurum amirlerimizle görüşüp bu konu hakkında çalışanlarımıza ne tür katkılar sağlayabiliriz diye konuştuk. Bugünkü programda da sağlık yöneticilerimiz, İl Sağlık Müdürümüz, halk sağlığı müdürümüz, genel sekreterimizin katkılarıyla bir arada toplandık."

Eğitimlere başladıklarını kaydeden Yılmaz, "Sağlık kurumlarımızın fikirleri doğrulusunda sağlık çalışanlarımıza vereceğimiz eğitim, spor ve gezi faaliyetlerindeki çalışmalarımızı daha nasıl verimli yaparız diye konuştuk. Eğitimlere bugün başladık. Eğitim çok güzel oldu. Şimdi eksilerimizi artılarımızı konuşacağız." ifadelerini kullandı.

Eğitime, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Ağar, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Pehlivan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Özgür Çelebi, kurumların yöneticileri ve sendika üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağlık Yöneticilerine Diksiyon Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement