Sağlıkçılardan Futbol Turnuvası - Son Dakika
Spor

Sağlıkçılardan Futbol Turnuvası

Sağlıkçılardan Futbol Turnuvası

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) İzmir 2 Nolu Şube tarafından organize edilen halı saha futbol turnuvası AK Parti İzmir Milletvekili eski milli futbolcu Alpay Özalan'ın vuruşuyla başladı.

12.03.2019 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) İzmir 2 Nolu Şube tarafından organize edilen halı saha futbol turnuvası AK Parti İzmir Milletvekili eski milli futbolcu Alpay Özalan'ın vuruşuyla başladı.

İzmir Namık Kemal Lisesi halı sahasında organize edilen kurumlar arası futbol turnuvasının ilk maçında Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi takımları karşılaştı.

Turnuvanın başlama vuruşunu AK Parti İzmir Milletvekili eski Milli Futbolcu Alpay Özalan ile Sağlık-Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Ekrem Özdemir birlikte yaptı.

Başlama vuruşunun ardından gazetecilere açıklama yapan Özalan, İzmir'i sporda marka olacak bir kent haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Sporun her branşına AK Parti iktidarları döneminde ciddi yatırımlar yapıldığını belirten Özalan, spora olan desteğin artarak süreceğini bildirdi.

Çocukların ve gençlerin kendilerini suça iten ortamlardan sporla uzaklaştığını, kötü alışkanlıklardan ve obeziteden kurtulmanın önemli bir faktörünün de spor olduğunu ifade eden Özalan, "Türk sporuna hizmet için yola çıktık. Her branşta ciddi alt yapı çalışmalarımız var. Yakın zamanda bunun meyvelerini de alacağız." diye konuştu.

A Milli Futbol takımımızın İzmir'de maç yapmasını özlediğini belirten Özalan, şöyle konuştu:

"İzmir'de stat yapımı konusunda ciddi engellemelerle karşılaştık. Bir belediye başkanı çıkmış engelleme gerekçesi olarak otopark sorunundan bahsediyor. Ben dünyanın en ünlü statlarında maç yapmış bir futbolcuyum. Stadyumun altında otopark hiç görmedim. İnşallah İzmir'de yapımı devam eden tüm statları da en kısa sürede bitireceğiz. İzmir'de sporun gelişmesinin önünde engel olanları İzmirliler en güzel şekilde değerlendirecektir. Milli Takım en son 2009'da hazırlık maçında Fildişi Sahili ile İzmir'de karşılaşmış. Bu statlar bittikten sonra da milli takımı İzmir'de daha çok ağırlayacağız."

Sağlık-Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Ekrem Özdemir de İzmir'de hastanelerin kurduğu 16 takımın turnuvada yarışacağının bilgisini verdi.

Özdemir, "Sporu teşvik etmek ve kurumlarımızın kaynaşması amacıyla böyle bir turnuva organize ettik. Bu turnuva birlik ve beraberliğimizin pekişmesine katkı sağlayacak. Sendikamız sağlık çalışanlarının özlük haklarının iyileştirilmesi için yaptığı çalışmaların yanında sosyal faaliyetlerle de anılan bir sendikadır." diye konuştu.

Turnuvada, Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Doğan Yıldırım da forma giydi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sağlıkçılardan Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.


Advertisement