Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek' Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek' Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Yeşilay Derneği Bursa Şubesi, öğrencileri bağımlılığın zararları konusunda bilinçlendirmek amacıyla düzenlediği ‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ temalı yarışmada dereceye girenler ödüllendirdi.

03.06.2016 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yeşilay Derneği Bursa Şubesi, öğrencileri bağımlılığın zararları konusunda bilinçlendirmek amacıyla düzenlediği 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek' temalı yarışmada dereceye girenler ödüllendirdi.

Türkiye Yeşilay Derneği Bursa Şubesi, resim, şiir, kompozisyon, karikatür ve afiş kategorisinde düzenlediği yarışmalarda dereceye giren öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Çok sayıda öğrencinin katıldığı yarışmanın sonuçları Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Uludağ Salonu'nda düzenlenen etkinlikle açıklandı. Bursa'nın 17 ilçesindeki okullarda 181 öğrencinin eserleriyle katıldığı yarışmada, 13 öğrenci ödüllerin sahibi oldu. Günümüzde gençlerin sigara ve alkol gibi birçok farklı kötü alışkanlığının olduğuna işaret ederek bunların giderilmesi noktasında özellikle büyüklere önemli görevler düştüğünü ifade eden Yeşilay Bursa Şube Başkanı Dr. Serhat Yamalı, öğrencilere alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji bağımlılıklarının zararlarından bahsetti. Yamalı, Okullarda çocukların kötü alışkanlıklardan korunabilmesi için en önemli faaliyetlerin spor ve kültürel çalışmalar olduğuna dikkat çekti.

Gençlerin kendilerini kötü alışkanlıklardan koruması gerektiğinin altını çizen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Karadağ ise, "Kötü insanların tuzağına düşmemek gerekiyor. Bir seferden bir şey olmaz dememek gerekiyor. Gereken yardımı da Yeşilay'ın yapacağını biliyorum. Türkiye'nin geleceği bu gençlerdir" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek' Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement