Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Yarışmasının Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Yarışmasının Ödül Töreni Yapıldı

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Yarışmasının Ödül Töreni Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti işbirliğinde düzenlenen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” Yarışması Tekirdağ İli Ödül Töreni gerçekleştirildi.

31.03.2017 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti işbirliğinde düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Yarışması Tekirdağ İli Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan törende, Tekirdağ Yeşilay Şube Başkanı Şener Çelikayar ve Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan birer selamlama konuşması yaptılar.

"Artık çocuk erkil bir toplum olduk"

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Müdürü Savaş Yılmaz kurumun projeleri hakkında katılımcıları bilgilendirdiği konuşmasında, "Artık çocuk erkil bir toplum olduk. Hepimiz onları mutlu etmek için fedakarlıklar yapıyoruz. Ama maalesef çocuklarımızı risklerden korumak için aynı özveriyi gösteriyor muyuz? Bu konuyu bir değerlendirmemiz gerekiyor. "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" projesi bağımlılıkları önleme amaçlı ortaya çıkmış bir proje. Bugün 11 milyon öğrenciye ve 2 milyon veliye Türkiye Bağımlılıkla Mücadele konusunda bilgilendirme yapıldı" dedi.

Vali Ceylan ise, Tekirdağ'ın özelindeki en önemli konulardan biri olan bağımlılıkla mücadele konusundaki çalışmalarının devam ettiğini hatırlatarak, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı birer birey olarak yetişmesi ve toplumda yer alması açısından bu projenin ve Yeşilay Cemiyeti'nin yapmış olduğu diğer çalışmaların hayata geçirilmesinde ve uygulanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından "Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek" yarışmasında ödül alan öğrencilere ödülleri Vali Ceylan tarafından verildi.

Törene Vali Mehmet Ceylan'ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, il ve ilçe kurum müdürleri ile öğretmenler katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek' Yarışmasının Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement