"Sağlıklı Sohbetler" Gençlerde Depresyonu Ele Alacak - Son Dakika
Güncel

"Sağlıklı Sohbetler" Gençlerde Depresyonu Ele Alacak

NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Sinem Zeynep Metin, gençlerde depresyon belirtileri ve tedavileri konusunda bilgi verecek.

02.02.2018 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Avrupa Temsilciliği tarafından her ay Köln'de düzenlenen "Sağlıklı Sohbetler" programında bu ay gençlerde depresyon konuşulacak.

Köln'de bulunan Üsküdar University NP Hospital Europe tarafından her ay düzenlenen "Sağlıklı Sohbetler" isimli buluşmanın bu ayki konuğu, NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Sinem Zeynep Metin olacak.

Almanya'da yaşayan vatandaşlarımızın kendilerini ifade edebilmesi, sağlık sorunlarını dile getirebilmesi ve kısa sürede çözüm bulabilmesi amacıyla gerçekleştirilen program 6 Şubat 2018 Salı günü saat 19:00'da gerçekleştirilecek.

Uzman Psikiyatrist Yrd. Doç. Dr. Sinem Zeynep Metin, katılımın ücretsiz olacağı programda gençlerde depresyon, belirtileri ve tedavileri hakkında bilgiler verecek.

Yrd. Doç. Dr. Sinem Zeynep Metin, 7 Şubat 2018 Çarşamba günü ise Kanal Avrupa'nın konuğu olacak. Canlı yayınlanacak olan programda Metin, gençlerde depresyon, belirtileri ve tedavileri konusunu ele alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Sağlıklı Sohbetler' Gençlerde Depresyonu Ele Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement