Sağlıklı Yaşam Merkezi - Son Dakika
Güncel

Sağlıklı Yaşam Merkezi

Sağlıklı Yaşam Merkezi

Best Western Şile Gardens Hotel, Dr. Ayça Kaya Form okulunu ağırlıyor

12.06.2012 08:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlıklı yaşam merkezi olarak hizmet veren form okulu 1 hafta, 2 hafta ve 4 haftadan oluşan programları ile Best Western Şile Gardens Hotel'de…

Dr. Ayça Kaya form okulu, uzman ekibi ile kalıcı kilo kaybı için tasarlanmış yaza özel konaklamalı eğitim programı olarak faaliyet gösterecek.

Şile'nin en modern oteli olarak hizmet veren BW Şile Gardens, doğanın tam ortasında denize nazır sessiz, sakin ve deneyimli personeli ile hizmet veriyor. Eşsiz denizi ve orman havasıyla ve İstanbul'a sadece 30 dakika uzaklıktaki lokasyonuyla tercih sebebi olan otel okulların kapanmasıyla birlikte sezona hızlı bir adım atıyor.

Günümüzün en önemli toplumsal sorunları arasında bulunan sağlıksız ve hızlı beslenme ve buna bağlı kilo problemleri konusunu bütünsel bir yaklaşımla ele alan Dr. Ayça Kaya ve uzman ekibi Form Okulunu bu yaz Best Western Şile Gardens Hotel'e taşıdı. Form Okulu katılımcıları tüm yaz dönemi boyunca Otel'in tenis kortlarından havuzuna, yeşil alanlarından temiz deniz havasına ve uygulanacak özel menülerine kadar her türlü imkanı bir arada bulabilecekler.

1, 2 ve 4 haftadan oluşan sağlıklı yaşam okulu konaklamalı eğitim programı olarak işlev gösteriyor. Eğitim içeriği kalıcı kilo kaybının sağlanması yönünde olan program kendi alanında uzman bir ekip ile hizmet veriyor.

Kilo verirken öncelik sağlık

Dr. Ayça Kaya Form Okulu programına katılacak hastalara ilk etapta kan tahlillerinin ardından, kayıt dosyaları oluşturuluyor ve vücut ölçümleri yapılıyor. İç hastalıkları uzmanı Dr. Ayça Kaya'nın değerlendirmesi sonucu, katılımcılar kilo kontrol programına alınıyor. Beslenme danışmanları tarafından oluşturulan menüler ile alınan gıdalar kontrol altında tutulurken, deneyimli spor eğitmeni, psikolog eşliğinde program uygulanıyor.

İç hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya form okulu programının amacını "Günümüzün en büyük sağlık sorunlarının başında kilo problemi geliyor. Kilo takip programlarımız kapsamında biz hastalarımıza, tıp biliminin yanısıra, beslenme uzmanları, spor eğitmenleri, psikologtan oluşan ekibimizle kalıcı kilo vermeyi sağlayacak bir eğitim veriyoruz. Hastalarımıza kilo takip sürecinde destek olmak ve motivasonlarına katkıda bulunmak amacı ile bu çalışmalarımızı BW Şile Gardens'ta düzenlediğimiz Dr. Ayça Kaya Form Okulu programı ile bir aşama ileri taşıyoruz." diyerek belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sağlıklı Yaşam Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement