Sağlıkta şiddet bu kez doktordan geldi - Son Dakika
3.Sayfa

Sağlıkta şiddet bu kez doktordan geldi

- Sağlıkta şiddet bu kez doktordan geldi İzmir'de bir doktorun, kendi kliniğinde hasta yakınlarına saldırı anları cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

01.03.2021 15:52  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Sağlıkta şiddet bu kez doktordan geldi

İZMİR - İzmir'de bir doktorun, kendi kliniğinde hasta yakınlarına saldırı anları cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Olay İzmir'in Bornova ilçesinde Prof. Dr. Hasan Yüksel'in kliniğinde meydana geldi. Hasta yakınları tarafından çekilen cep telefonu görüntülerine, Prof. Dr. Hasan Yüksel'in hasta yakınlarına saldırı anları yansıdı. Görüntüleri Youtube'da yayınlayan hasta yakını, "Merhaba, bugün Prof. Dr. adlı çocuk alerji doktorunun İzmir/ Bornova ilçesindeki özel kliniğine, 3 ay boyunca devam ettiğimiz tedavi sürecinin bir yenisi gerçekleştirmek için gittik. 3 ay boyunca uygulanan yöntemlerin işe yaramadığını, farklı tedavi yollarının bulunması gerektiğini söylediğimizde bağırarak küfür etti. O anları videoya almak istediğimizde yaralamaya teşebbüs edip darp etti, boğazımı sıktı. Aynı zamanda Celal Bayar Üniversitesinde öğretim görevlisi olan bu doktorun bize yaptıklarını yayınlamanızı rica ediyoruz. Zira bugün itibariyle kendisi hakkında hukuki yollarla hakkımızı aramaya başladık" diye yazdı. Söz konusu görüntülerde, Yüksel'i iki kadının tutmaya çalıştığı, ancak sıyrılarak hasta yakınının yanına koştuğu, bu sırada kameranın sarsıldığı görülüyor.

Profesör kendini savundu

Olayla ilgili konuşan Prof. Dr. Hasan Yüksel, "Gelip gittikçe hemşire ve sekreteri irrite eden bir psikopattı. Gönderen pediatrist arkadaşımız kıymetli birisiydi. Hemşirem ve sekreterim, 'Hocam randevu vermeyelim, bu kişi normal değil' dedi. Ben de hem gönderen pediatrist arkadaşa ayıp olur, hem de çocuk bizim için önemli, babasının psikolojik anormalliği için çocuğu mahrum etmeyelim diye düşündüm. Ama baba çok dengesiz ve memnuniyetsiz söylemlerde bulununca sonunda ben de 'başka bir doktora gidin' dedim. Yine geldi. Bu sefer de 'lan' diye manyakça konuşmaları oldu ve küfür etti. Ben de bağırdım. Kamera açıkmış, çekmeye başladı. 'Kapat onu' dedim, kapatmadı. Almak için yanına gittim. Bu arada vermeyince doğal olarak bir arbede oldu. 'Bana yumruk attı, darp etti' diye şikayet etmiş. Sonra da telefonuma mesaj atıp mağdur edebiyatı yazmış bana. Bir de 'iyi günler' diye ifade eklemiş. Yani mekanımızda küfür yedik, görüntüye girdik ve sanık mazlum postuna büründü. Şikayeti de yedik" ifadelerini kullandı.

Sağlıkta şiddet bu kez doktordan geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sağlıkta şiddet bu kez doktordan geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Y.P.: Hasan Bey uzun süredir oğlumuzun doktoru ve uyguladığı tedavilerin çok faydasını gördük. Her aradığımızda çok ilgilenmiş hiçbir zaman bizi yanıtsız bırakmamıştır. Uyguladığı tedaviler uzun sürelidir. Çok saygılı ve efendi bir insandır. Sonuçta doktorlarda insandır. Tek taraflı düşünüp bilip bilmeden insanları yargılamamak en doğrusu 1 0 Yanıtla
  • Gaziantep'te çember operasyonunda 23 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
    14:24 Gaziantep'te çember operasyonunda 23 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

    Gaziantep İl Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen çember operasyonunda, 9 ayrı suç kaydı ve 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli C.Y., Nurdağı ilçesinde saklandığı adreste yakalandı. Şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Elazığ'da zabıta ekiplerinden sıkı denetim: Kaldırımlar işgal edilmeyecek
    14:22 Elazığ'da zabıta ekiplerinden sıkı denetim: Kaldırımlar işgal edilmeyecek

    Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde kaldırımları işgal eden esnafa yönelik denetim gerçekleştirildi. Kaldırımları kullanmak isteyen vatandaşların talepleri üzerine denetimler sık bir şekilde devam edecek.

  • Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı
    14:15 Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı

    Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen narkotik uygulamalarında 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan çalışmalarda 91 sokak, 37 park, 31 metruk bina ve 114 iş yeri incelendi. Ayrıca 275 aracın sorgusu yapıldı ve 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü gerçekleştirildi. Kimlik kontrolü yapılan kişilerden 20'si çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi ve haklarında işlem başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.

  • Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı
    14:11 Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı

    Adıyaman'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan motosikletin refüje çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Samsun'da Husumetli Olduğu 3 Kişiyi Yaralayan Hırsızlık Hükümlüsü Yakalandı
    14:09 Samsun'da Husumetli Olduğu 3 Kişiyi Yaralayan Hırsızlık Hükümlüsü Yakalandı

    Samsun'da husumetli olduğu 3 kişiyi silahla yaralayan hırsızlık hükümlüsü, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Ayrıca, hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, adli makamların işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Amasya'da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Şüpheli Yakalandı
    14:09 Amasya'da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Şüpheli Yakalandı

    Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kullananlara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda B.G'nin üzerinde yapılan aramada 4 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan B.G, ifadesi alınmak üzere Gümüşhacıköy Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.


Advertisement