Şahan Gökbakar, Portakal Paylaşımıyla Dikkat Çekti! - Son Dakika
Güncel

Şahan Gökbakar, Portakal Paylaşımıyla Dikkat Çekti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fatih Portakal'a ilişkin "Portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir?" sözlerinin ardından komedyen Şahan Gökbakar, portakal paylaşımıyla sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

17.12.2018 22:53  Güncelleme: 06:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fatih Portakal'a ilişkin sözlerinin ardından komedyen Şahan Gökbakar portakal paylaşımıyla sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

"PORTAKALIN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMEZ"

Sosyal medya hesabından portakal fotoğrafı paylaşan Şahan Gökbakar, "Portakalın faydaları saymakla bitmez...Özellikle su soğuk günlerde bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirir ve vücudumuzu mikroplara karşı korur. Zengin bir vitamin kaynağıdır...Keşke ülkemizde daha fazla portakal yetiştirilebilse... Not: Ferda Anıl Yarkın'ın şarkısını küçükken "ah neredeysen he portakal, bunaldım hatta he portakal" diye söylerdim o aklıma geldi." diye yazdı.

Şahan Gökbakar, Portakal Paylaşımıyla Dikkat Çekti!

"PORTAKAL MIDIR, MADALİNA MIDIR?"

Gökbakar, Fatih Portakal'ı akıllara getiren paylaşımın ardından ise çilek, ceviz ve kivi gibi meyvelerin de fotoğraflarını paylaşarak benzer yorumlar da bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada gazeteci Fatih Portakal'ı hedef almış ve "Birileri çıkmış portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir sokağa çağırıyor" demişti.

Şahan Gökbakar, Portakal Paylaşımıyla Dikkat Çekti!
Şahan Gökbakar, Portakal Paylaşımıyla Dikkat Çekti!

Son Dakika Güncel Şahan Gökbakar, Portakal Paylaşımıyla Dikkat Çekti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement