Liverpool-Chelsea mücadelesinde bir kişinin daha sahaya atladığı ortaya çıktı! - Son Dakika
Spor

Liverpool-Chelsea mücadelesinde bir kişinin daha sahaya atladığı ortaya çıktı!

Süper Kupa maçında Liverpool kalecisi Adrian'ın son penaltıyı kurtarmasının ardından bir taraftarın daha sahaya girdiği ortaya çıktı. Liverpool kaptanı Henderson'ın tepki gösterdiği taraftar, güvenlikler tarafından tribüne çıkarıldı.

15.08.2019 18:16  Güncelleme: 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone Park'ta Liverpool ile Chelsea arasında oynanan 2019 UEFA Süper Kupa karşılaşmasında birçok ilk yaşandı. Karşılaşmanın ilk yarısı devam ederken, sahaya giren bir taraftar orta alana doğru koşmuş, daha sonra Liverpool file bekçisi Adrian'ın koruduğu kaleye doğru koşusunu devam ettirmiş ancak ceza sahası içerisinde kendisini yerde bulmuştu.

Liverpool-Chelsea mücadelesinde bir kişinin daha sahaya atladığı ortaya çıktı!

SAHAYA SADECE YOUTUBER ATLAMADI

Dev karşılaşmada sahaya sadece YouYuber girmedi. Liverpool file bekçisi Adrian'ın son penaltıyı kurtarmasının ardından bir taraftar daha yeşil zemine daldı. Penaltı atışının kaçmasının ardından Adrian'a doğru koşan taraftarı gören Liverpool Kulübü görevlisi, İspanyol kaleciyi korumak için ani bir refleks göstererek oyuncusunun üzerine kapandı. Yaşanan arbedede Liverpoollu futbolcular Firmino ve Gomez de oluşan karambolde yere düştü. Sahaya giren taraftar da Liverpoollu oyunculara ulaşamadan yerde kaldı. Kargaşada yere düşen Adrian sakatlık tehlikesi atlatırken, başarılı file bekçisinin, görevlinin kendisini korumaya çalışırken şiddeti ayarlayamaması sonucunda yaşadığı acı yüzüne yansıdı.

Liverpool-Chelsea mücadelesinde bir kişinin daha sahaya atladığı ortaya çıktı!

HENDERSON TEPKİ GÖSTERDİ

Liverpool'un takım kaptanı Henderson'ın da sahaya giren kişiye tepki göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Taraftarın zararsız olduğunun anlaşılmasının ardından Liverpoollu futbolcular sevinç gösterilerine devam ederken, sahaya giren taraftar güvenlik görevlileri tarafından tekrardan tribüne çıkartıldı.

Liverpool-Chelsea mücadelesinde bir kişinin daha sahaya atladığı ortaya çıktı!
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Liverpool-Chelsea mücadelesinde bir kişinin daha sahaya atladığı ortaya çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TUNÇ06: yuh işte şimdi yandık bir derken iki oldu artık UEFA DAN MAÇ BEKLEMEYİN....BU GÜVENLİKLÇİLERİN İŞİNE SON VERİN... 0 0 Yanıtla
  • Oğuz : Vay arkadaş adamlar final verdiklerine pişman oldular futbolcuyu öldürecekler şunlara bak sanki kafes dövüşü yapıyorlar kimse kusura bakmasın bundan sonra böyle finaller turnuvalar hayal olur... 0 0 Yanıtla

Advertisement