Sahilde Cesedi Bulunan Genç İntikam İçin Öldürülmüş - Son Dakika
Güncel

Sahilde Cesedi Bulunan Genç İntikam İçin Öldürülmüş

Sahilde Cesedi Bulunan Genç İntikam İçin Öldürülmüş

Adana'nın Karataş İlçesi'nde cesedi çoban köpekleri tarafından sahilde kuma gömüle halde bulunan 28 yaşındaki Mehmet Işıkoğlu'nun katil zanlısı olduğu öne sürülen 3 arkadaşı yakalandı.

26.03.2016 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Karataş İlçesi'nde cesedi çoban köpekleri tarafından sahilde kuma gömüle halde bulunan 28 yaşındaki Mehmet Işıkoğlu'nun katil zanlısı olduğu öne sürülen 3 arkadaşı yakalandı. Katil zanlısı 26 yaşındaki Mehmet Seyran Alp'in, 2005 yılında kardeşi Behçet Alp'i öldürdüğü gerekçesiyle cinayeti işlediği ileri sürüldü. Alp, suçlamayı kabul etmedi.

Evli ve 1 çocuk babası Mehmet Işıkoğlu, iddiaya göre, geçen 21 Ocak'ta eşine 'Arkadaşımla silah alım-satım işine giriyoruz. Bu işten çok para kazanacağız' diyerek evindeki 7 bin 700 lirayı alıp ayrıldı. Ailesi, eve dönmeyen Işıkoğlu için kayıp başvurusu yaptı. Araştırma başlatılırken, 25 Şubat'ta Karataş sahilinde çoban köpeği kumu eşeleyince bir ceset bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından çıkartılıp Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cesedin kayıp Mehmet Işıkoğlu'na ait olduğu belirlendi.

Vücudunda 17 bıçak darbesi olan Işıkoğlu'nun katil veya katil zanlılarına ulaşmak için soruşturma başlatıldı. Ekipler, 2 gün önce ailesinin yakın arkadaşı olduğunu söylediği 27 yaşındaki Serhat Sukgen'i ifadesini almak üzere emniyete götürdü. Görüşme sırasında çelişkili bilgiler veren Serhat Sukgen, çapraz sorguda cinayeti arkadaşı Mehmet Seyran Alp'in işlediğini, Mehmet Işıkoğlu'nun cesedini sahilde gömdüklerini, kolay bulunabileceğini düşünerek daha sonra olay yerine çağırdıkları Alp'in kardeşi 24 yaşındaki Abdulkadir Alp ile birlikte yerini değiştirdiklerini söyledi. Bu iddia üzerine Alp kardeşler de gözaltına alındı.

KARDEŞİNİN İNTİKAMI İÇİN ÖLDÜRDÜ

Sorguya alınan Alp kardeşler suçlamaları kabul etmezken Serhat Sukgen cinayetin tüm ayrıntılarını anlatı. Serhat Sukgen, arkadaşı Mehmet Seyran Alp'in ağabeyi Behçet Alp'in 2005'de motosikletle giderken Gürselpaşa Mahallesi'nde silahlı saldırı sonucu öldürüldüğünü hatırlattı. Serhat Sukgen, katil zanlısı Alp'in öldürdüğü Mehmet Işıkoğlu ile birlikçe olaydan bir hafta önce içki içtiği sırada Işıkoğlu'nun "2005'te motosikletle giden birini öldürdüm, kim olduğunu bilmiyorum' dediğini, bu nedenle ağabeyini öldürmüş olabileceğini düşünerek cinayeti intikam için işlediğini ileri sürdü. Silah alma bahanesiyle Mehmet Işıkoğlu'nu Karataş sahiline götürdüklerini, kendisinin tuttuğunu Mehmet Seyran Alp'in de bıçaklayarak öldürdüğünü anlatan Serhat Sukgen, cesedi gömerken kardeşi Abdulkadir Alp'in de olay yerine gelip kendilerine yardım ettiğini Işıkoğlu'nun mont ve ayakkabısını da Seyhan Nehri'ne attıklarını anlattı. Nehir kenarında yer gösterme ve arama yapıldı ancak herhangi bir sonuca ulaşılamadı.

Cinayetin ardından Mehmet Işıkoğlu'nun bir televizyon kanalında canlı yayına çıkan ailesi ile yapılan görüşme sırasında ismi geçen Mehmet Seyran Alp'in de telefonla bağlantı yaparak olayla ilgisinin olmadığını söylediği öğrenildi. Alp, kardeşler cinayet iddialarını kabul etmedi. 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sahilde Cesedi Bulunan Genç İntikam İçin Öldürülmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement