Şahin: Kadınların Bakışıyla Gaziantep'i Farklılaştıralım - Son Dakika
Güncel

Şahin: Kadınların Bakışıyla Gaziantep'i Farklılaştıralım

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kadınların bakışı, duygusal zekası ve tasarım kabiliyetinin kadınları sosyal hayatta iddialı hale getirdiğini söyledi.

07.11.2017 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AMPUTEYE ÖZEL STANT

Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Kültür Sanat Merkezi'nde Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP) tarafından Alışveriş Şenliği düzenlendi. İki gün sürecek şenlikte kurulacak olan özel stantlarda ünlü futbolcu ve basketbolcuların forma, top, eldiven ve kramponları satışa sunulacak ve elde edilen gelir Ampute Milli Futbol Takımı'na bağışlanacak.

ŞAHİN: İSTANBUL'UN GÖZDE MARKALARININ ŞEHRİMİZDE OLMASI ÖNEMLİ

BİKAP Alışveriş Şenliği'nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye'nin başarılı iş kadınlarının İstanbul markalarıyla marka şehir Gaziantep'e geldiğini belirterek, "'Gaziantep'e gelme zamanı' sloganıyla çok özel bir kampanyamız var. Neden Gaziantep'e geleceksiniz? Çünkü bir kültür ve sanat merkezi olan Gaziantep'e geleceksiniz, bir lezzet başkenti olan Gaziantep'e geleceksiniz. Ailesiyle Türkiye'nin ve Avrupa'nın en güzel Hayvanat Bahçesini görmek için Gaziantep'e geleceksiniz. Bu güzel mozaiği içerisinde BİKAP'ın şehrimizde olması, İstanbul'un gözde markalarıyla burada olması önemli.

İNŞALLAH ŞENLİĞİMİZİ ULUSLARARASI BOYUTA GETİRİRİZ

Kadın girişimciliğini desteklemek amacıyla çok mühim bir şenlikte olmak beni gururlandırdı. Şenliğin, yerli markasıyla Gaziantep'i Gaziantep yapan markalarla birlikte olması başka bir güzelliği, derinliği ve zarafeti getiriyor. Bu şenliğin bu yıl birincisini düzenledik, inşallah ikincisini, üçüncüsünü düzenler, şenliğimizi uluslararası bir boyuta getiririz. 'Yerelden evrensele, gelenekten geleceğe' bakış açısıyla hepimizin söyleyecek çok şeyi var. Kadınların bakışı, duygusal zekası, tasarım kabiliyeti ve halkla iletişim boyutuyla sosyal hayatta kadınlar çok iddialı. Biz onların bu iddiasına karşı, 'gelin birlikte tüm dünyaya bir ses verelim, Gaziantep'ten ve Gaziantep'in bu özgün mimarisi içerisinden özgün tasarımlarla bir fark yaratalım ve bu şenliği büyüterek devam ettirelim' diyoruz. Şenlikte ayıca sosyal sorumluluk projeleri sunuluyor, organ bağışından tutun da Ampute Milli Takımı'yla ilgili sosyal destekler var. Hepsi birleştiği zaman, burada insana dokunan herkesin kendi yaşamında arayıp ta bulmak istediği her şeyi sunan bir bakış açısı var. Kadınların özgün tasarımı, girişimciliği, cesareti, feraseti ve vizyonu Gaziantep'in zenginliğine zenginlik katacak" dedi.

Konuşmasının ardından BİKAP Alışveriş Şenliği'nin kurdelesini kesen Başkan Şahin, stantları tek tek gezdi.

ŞENLİK YARIN SONA ERECEK

Şenlikte, kurulaacak özel bir satantta Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu, Basketbol eski Milli Takım Oyuncusu ve Menajeri Kerem Tunçeri ve Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan'ın imzalı formaları, Galatasaray Kulübü Kalecisi Mustela'nın eldivenleri, Galatasaray'dan Selçuk İnan ve Gomis'in tüm takım imzalı formaları ve topları, Fenerbahçe'den Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Demirel, Mathieu Valbuena Robin Van Persie'nin tüm takım imzalı formaları ve topları, Beşiktaş Kulübü'nün tüm takım imzalı formaları satışa sunulacak. Buradan elde edilecek tüm gelir Ampute Milli Futbol Takımı'na bağışlanacak.

3 başarılı iş kadını Bilge Kuru Eren, Lion Diamond Kurucusu Öznur Yakın ve Ebru Erbaş'ın koordinatörlüğündeki Gaziantep Alışveriş Şenliği, alışveriş ile sosyal sorumluluğu bir araya getirecek. Birbirinden ünlü markaların yer alacağı kermeste, Gaziantep denince akla ilk gelenler arasında olan İmam Çağdaş da Türkiye'de ilk kez bir alışveriş şenliğine katılacak. Özlem Yıldız, Aslı Şen, Pınar Altuğ Atacan, Ayşe Tolga, Fulya Gündoğdu, Sinem Güven, Emel yıldırım ve Melda Aksu gibi isimler de markalarıyla alışveriş şenliğinde olacak. Şenlikte, Gaziantep Rotary Kulüp tarafından organ bağışı standı kurulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şahin: Kadınların Bakışıyla Gaziantep'i Farklılaştıralım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement