'Şahin Tepesi'nin İmkansız Aşıkları Boran Kuzum Ve Aybüke Pusat! - Son Dakika
Güncel

'Şahin Tepesi'nin İmkansız Aşıkları Boran Kuzum Ve Aybüke Pusat!

\'Şahin Tepesi\'nin İmkansız Aşıkları Boran Kuzum Ve Aybüke Pusat!

Ay Yapım imzalı 'Şahin Tepesi'nin izleyicilerle buluşmasına günler kaldı. Rol aldıkları dizilerle adlarından söz ettiren genç ve başarılı oyuncular Boran Kuzum ve Aybüke Pusat, entrikaların arasında fırtınalı bir aşka yelken açacak.

21.11.2018 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Kasım Cuma akşamı ilk bölümüyle Atv ekranlarına gelecek 'Şahin Tepesi', dünyaca ünlü ölümsüz aşıklar Romeo ve Juliet'i andıran büyük bir aşk hikayesi anlatacak. Rol aldıkları dizilerdeki performanslarıyla büyük beğeni toplayan ve ciddi bir hayran kitlesine sahip Boran Kuzum ve Aybüke Pusat, bu hikayenin kahramanları olarak ekran başındakilerin karşısına çıkacak.

Yönetmen koltuğunda usta yönetmen Hilal Saral'ın oturduğu, senaryosunu ise başarılı senarist Melek Gençoğlu'nun yazdığı dizide Kuzum ve Pusat'ın hayat verdiği Efe ve Verda, hiç beklemedikleri bir anda aşkla tanışacaklar. İkili, sırlar ve gizemlerle dolu dünyada aşkları için verecekleri mücadeleye izleyicileri de ortak edecek.

'Şahin Tepesi'nin tutkulu aşk hikayesinin kahramanlarından Boran Kuzum, Efe'yi ve Verda ile aralarında yaşanacak aşkı şu sözlerle özetliyor: "Günümüz insan ilişkilerinde bireyler, öz benlikleri yerine maskeleriyle var olmaya ve öyle iletişim kurmaya başladı. Çoğu zaman bu kişiler taktıkları maskelerin farkında bile değiller artık. Efe de aile ilişkilerindeki ve etrafındaki bu yapaylığın farkında ve savunma mekanizması olarak kendisine de maske geliştirmiş bir genç. Durum böyleyken ilk defa olduğu gibi davranan, maskesiz bir kızla, Verda'yla karşılaşıyor. Ve kendi benliğini tanıyıp maskesini düşürmeye başlıyor bu aşkla."

Aybüke Pusat ise "Seversin kavuşamazsın aşk olur, aşkın en güzel tanımı. Romeo ve Juliet, Kerem ile Aslı… Verda ve Efe kavuşmak için nelerden vazgeçecekler? Birbirleri için kimlere karşı gelecekler? Verda'nın gözü karalığı onları kavuşturmaya yetecek mi? Ayrı dünyalarda süregelen hayatları kesişti artık. Verda, hayatında ilk kez kendisi için bir şey yapacak. Aşkı için sesini yükseltecek bu sefer" diyerek dizide izleyicinin, aşkın insanı nasıl değiştireceğine tanık olacağına vurgu yapıyor.

Boran Kuzum ve Aybüke Pusat'la birlikte Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç'un da başrolleri arasında yer aldığı 'Şahin Tepesi', 23 Kasım Cuma saat 20:00'da Atv ekranlarında olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Şahin Tepesi'nin İmkansız Aşıkları Boran Kuzum Ve Aybüke Pusat! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
    19:57 Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

    Aydın'ın Germencik ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 mahallede düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ve para ele geçirdi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve 3 kişi tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı
    19:55 Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı

    Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu NGS inşaatında çalışan işçiler, taşeron firmanın maaş ödemediğini ileri sürerek eyleme başladı. İşçiler bugün de iş bırakma eylemlerine devam etti ve firma yetkililerinin de olduğu bazı araçları taşladı.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • TEİS Genel Başkanı: Mide ilaçlarına ilişkin karar eşdeğer ilaç kavramını ve yerli ilaç üretimine olan güveni sarsacak
    19:51 TEİS Genel Başkanı: Mide ilaçlarına ilişkin karar eşdeğer ilaç kavramını ve yerli ilaç üretimine olan güveni sarsacak

    Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Nurten Saydan, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun mide ilaçlarına ilişkin kararıyla ilgili, 'Tasarruf amacı ile yapıldığı iddia edilen bu uygulamalar, eşdeğer ilaç uygulamasını, dolayısıyla da eşdeğer ilaç kavramını ve yerli ilaç üretimine olan güveni sarsacak yanlış uygulamalardır' dedi.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir Esnaf Buluşması'na katıldı
    19:49 CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir Esnaf Buluşması'na katıldı

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) tarafından düzenlenen 'Esnaf Buluşması'na katıldı. Tugay, İzmir'in su ihtiyacı ile ilgili projelerini anlattı ve musluktan rahatça içilebilecek, tadı güzel suyun akacağını söyledi.

  • TTSO Mart Ayı Meclis Toplantısında Trabzon'un Gelişimi Konuşuldu
    19:47 TTSO Mart Ayı Meclis Toplantısında Trabzon'un Gelişimi Konuşuldu

    Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) mart ayı Meclis Toplantısı'nda, Trabzon'un gelişimi için talepler ve beklentiler dile getirildi. TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, istihdamı artırıcı projelerin desteklenmesi, turizme yeni destinasyonlar kazandırılması, gastronomi turizmine katkı sunulması gibi konuların önemine vurgu yaptı. TTSO Başkanı Erkut Çelebi ise seçim kampanyası süresince belediye başkan adaylarıyla görüşerek taleplerini ilettiklerini ve bu vaatlerin takipçisi olacaklarını belirtti.

  • Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Güllük ve Çomakdağ mahallesini ziyaret etti
    19:35 Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Güllük ve Çomakdağ mahallesini ziyaret etti

    Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Güllük ve Çomakdağ mahallesini ziyaret etti. Ayaydın, ziyaretlerinde mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını dinledi ve seçilmesi durumunda yapacağı hizmetleri anlattı. Ayrıca, balıkçılar için modern bir barınak yapılacağı ve yöresel kıyafetli çocukların okul masraflarının karşılanacağı sözü verildi.


Advertisement