Şahinbey Belediyesi'nden Başarılı Öğrencilere Bilgisayar - Son Dakika
Güncel

Şahinbey Belediyesi'nden Başarılı Öğrencilere Bilgisayar

Şahinbey Belediyesi'nden başarılı öğrencilere bilgisayarGAZİANTEP - Şahinbey Belediyesi ortaokul ve lise 1. 2. ve 3. Olan 316 başarılı öğrenciye bilgisayar hediye etti.

11.10.2017 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi'nden başarılı öğrencilere bilgisayar

GAZİANTEP - Şahinbey Belediyesi ortaokul ve lise 1. 2. ve 3. Olan 316 başarılı öğrenciye bilgisayar hediye etti.

Şahinbey Belediyesi başarıları ödüllendirmeye devam ediyor. Ortaokul ve lisede birinci, ikinci ve üçüncü olan 316 öğrenciye Şahinbey Belediyesi tarafından dizüstü bilgisayar hediye edildi. Öğrencilerin bilgisayarlarını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu verdi. Bugüne Kadar bin 612 bilgisayar dağıttıklarını belirten Tahmazoğlu, "Bugün başarıyı ödüllendirmek için buradayız. Okullarımızda birinciliği ikinciliği ve üçüncülüğü kazanan Şahinbey ilçemizde eğitim gören öğrencilere dizüstü bilgisayar dağıtıyoruz. Başarının mutlaka teşvik edilmesi gerekiyor. Hiçbir başarı tesadüfen olmaz. Her başarının arkasında büyük bir emek, büyük bir gayret, büyük bir çalışma vardır. Bu kardeşlerimiz fedakarlık yaparak bu başarıyı elde ediyor. Başarılı öğrencilerimizi, onların öğretmenlerini ve onları yetiştirip bugünlere getiren ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

"Şuana kadar bin 612 bilgisayar dağıttık"

Toplam bin 612 adet bilgisayar dağıttıklarının altını çizen Tahmazoğlu, "Şuana kadar başarılı öğrencilere bin 612 adet bilgisayar dağıttık. Yine başarılı olan öğrencilerimize bisiklet dağıtıyoruz. Yine bu yıl karne hediyesi olarak 130 bin öğrencimize spor ayakkabı dağıttık. Yine futbol topu, eşortman kırtasiye araçlarını dağıttık. Şahinbey belediyesi olarak başarıyı ödüllendirmeye devam edeceğiz. Türkiye'de ilk defa öğrencileri herhangi bir ayırım yapmadan sırasıyla Çanakkale'ye götürüyoruz" diye konuştu.

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu daha sonra başarılı öğrencilere bilgisayarlarını dağıttı.

Şahinbey Belediyesi\'nden Başarılı Öğrencilere Bilgisayar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şahinbey Belediyesi'nden Başarılı Öğrencilere Bilgisayar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement