Şahinbey Belediyesinden Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesinden Fotoğraf Sergisi

Şahinbey Belediyesinden Fotoğraf Sergisi

Şahinbey Belediyesi, kurtuluş etkinlikleri kapsamında Gaziantep savunmasında bombardıman sonrası şehir manzaraları fotoğraf sergisi düzenledi.

25.12.2013 14:30  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi kurtuluş etkinlikleri kapsamında Gaziantep savunmasında bombardıman sonrası şehir manzaraları fotoğraf sergisi düzenledi. Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kurbanbaba Gençlik Merkezi bahçesinde Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi işbirliği ile açılan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergide 50 fotoğraf sergilendi.

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümünde Şahinbey Belediyesi işbirliği ile fotoğraf sergisi açıklarını ifade eden Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, Gaziantep savunmasında bombardıman sonrası şehir manzaraları fotoğraf sergisinde 50 fotoğrafın sergilendiğini belirterek, "Amacımız şuanki gençlerimize Gaziantep'in nereden nereye geldiğini göstermektir. Bu sergimizin düzenlenmesinde büyük desteği olan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.

Savaş yıllarında Gaziantep'in nasıl savunulduğunu görünce çok duygulandığını ifade eden öğrenciler, sergiyi çok beğendiklerini söyledi.

Bir öğrenci, "Ecdadımızın şehrimizi kurtarmak adına ne zor şartlarda mücadele ettiğini gördük. Bur sergiyle birlikte bunu bizde yaşadık. Şehitlerimizi tanıdık. Bizler gelecek nesiller olarak gurur duymalıyız, şehitlerimiz için her zaman dualar etmeliyiz, resim sergisinden dolayı emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesinden Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement