Şahinbey Belediyesinin Meclis Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesinin Meclis Toplantısı

Şahinbey Belediyesi ocak ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

02.01.2012 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi ocak ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

Başkan Tahmazoğlu, meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddelerine geçmeden önce 2011 yılında yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında slayt gösterisi eşliğinde bilgiler verdi.

2011 yılı içerisinde vatandaş memnuniyeti için birçok alanda çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Bir yılda 103 bin ton asfalt çalışması yaptık. İlçeye bağlanan yeni mahallelerde dahil olmak üzere 718 bin metre kare kilit taşı çalışması yaptık. 2011 yılında kentsel dönüşüm çalışmasına büyük önem verdik. Nuripazarbaşı ve Özdemirbey bölgesinde 585 yapıyı kapsayan projemizde 265 yapıyı kamulaştırdık. 172 binayı yıktık. Örnek gösterilen kentsel dönüşüm çalışmamızı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar bir ayda iki kez gezdi."

Tarihi gün yüzüne çıkartılması için Şıh Cami çevresinde yıkımlar yaptıklarını dile getiren Tahmazoğlu, 2,5 yılda 27 adet soysal tesis, 3 adet gençlik merkezi yaptıklarını ve daha bir çok alanda başarılı işlere imza attıklarının sözlerini ekledi.

Yapılan konuşmanın ardından gündemde bulan maddeler görüşüldü.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesinin Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement