Şahinbey'de Okuldan Mahalleye Temizlik Köprüsü - Son Dakika
Güncel

Şahinbey'de Okuldan Mahalleye Temizlik Köprüsü

Şahinbey\'de Okuldan Mahalleye Temizlik Köprüsü

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde mahalle ve okullar, belediye temizlik işçileri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar iş birliği ile yürütülüyor.

12.12.2017 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde mahalle ve okullar, belediye temizlik işçileri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar iş birliği ile yürütülüyor.

Daha önce ilçe genelinde ki birçok okulda başlattığı temizlik kampanyalarını yaygınlaştırarak sürdürüyor. Yeni projeler ile çevre ve temizlik bilincini oluşturulurken, çevre ve temizlik bilinci tüm mahallelere yayılıyor. Proje ile Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki okullarda ve mahallelerde temizlik öğrenci, öğretmen ve vatandaş i birliği ile gerçekleştiriliyor.

İlçede proje ile mahalleler ve okullar arasında temizlik koprüleri oluşturuluyor.

Projeye davet

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu tür projelerle temizlik bilinci oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, tüm ilçe insanını projeye katılmaya davet etti. Tahmazoğlu, "Amacımız toplumun her kesimine temizlik bilincini birinci sıraya oturtmak. Temizliği okuldan topluma oradan bütün kesimlere yaymak. Bu kapsamda ilçemizde bir ilk olarak Nesrin Mehmet Abar İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri, velileri, üniversite öğrencileri, mahalle sakinleri ve esnafları olmak üzere Temizlik İşleri Müdürlüğü'müzün ekipleri ile birlikte mahallede çöp toplayarak kapsamlı bir temizlik yapılmıştır. Vatandaşlarımızı da temizliğe davet ederek kampanyamıza dahil olmalarını sağladık. Bu sayede kültürümüzde var olan temizlik olgusunu tekrar yaşatmaya çalışmaktayız. En güzel temizliğin kirletmemek olduğunu vurguladığımız çalışmamızda; temizliğin evlerden başlayıp okullarımıza daha sonra mahallerimize ulaşarak temiz bir toplumun yanında temiz bir çevrede oluşturmuş olacağız" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şahinbey'de Okuldan Mahalleye Temizlik Köprüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement