Şahinbey Festivalinden Muhteşem Konser - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Festivalinden Muhteşem Konser

Muazzez Ersoy, Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslar arası Folklor Festivali kapsamında verdiği konserde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatarak, şarkıları ile mest etti.

26.06.2011 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk sanat müziğinin güçlü seslerinden Nostalji kraliçesi Muazzez Ersoy Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslar arası Folklor Festivali kapsamında verdiği konserde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatarak, şarkıları ile mest etti.

Şahinbey Parkı'nda düzenlenen ve KKTC, Gürcistan, Suriye, Karadağ, Meksika, Ankara'dan AFTAD, Gaziantep Folklor ekibi ve Şahinbey Belediyesi Halkoyunları ekibinin gösterilerinin ardından sahne alan Muazzez Ersoy iki saat sahnede birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Gaziantep türküleri seslendiren Muazzez Ersoy'a vatandaşlar da eşlik ederek halay çekti.

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslar arası Folklor Festivali'nin muhteşem bir organizasyon olduğunu ve bu etkinliğe davet edilmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Muazzez Ersoy, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

Başkan Tahmazoğlu tarafından geçtiğimiz haftalarda 56 şehidin ismini parklara vererek ölümsüleştirdiğini basından duyduğunu ifade eden Ersoy, "bu anlamlı ve onur verici davranışından dolayı Başkanımızı bir kez daha kutluyorum"dedi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e de katılımından dolayı onur ve mutluluk duyduğunu ifade eden ünlü sanatçı Muazzez Ersoy, sahneden aşağı inerek protokol üyelerine tek tek gül dağıttı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sahneye çıkarak sanatçıya buket ve günün anısına plaket verdi. Şahinbey Belediyesin 2. Uluslar arası Folklor Festivali kapsamında muhteşem bir organizasyonla binlerce insanı bir araya getirdiğini belirterek, Başkan Tahmazoğlu'na teşekkür eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bu güzel şarkılarından dolayı Muazzez Ersoy'u da kutladı.

Festivale davet edilen sanatçıların vatandaşlarla yapılan anketler sonucu belirlendiğini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ünlü sanatçı Muazzez Ersoy da vatandaşların tercih ettiğini söyledi.

Konseri, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Derya Bakbak, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve çok sayıda davetle izledi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şahinbey Festivalinden Muhteşem Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement