Şahinbey Ligteki Yerini Korudu - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Ligteki Yerini Korudu

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Takımı, deplasmanda Tokat Belediye Plevne takımıyla yaptığı maçtan 1 puanla döndü.

04.03.2013 11:34  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Takımı, deplasmanda Tokat Belediye Plevne takımıyla yaptığı maçtan 1 puanla döndü.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Tokat Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda oynanan maçta birinci seti Tokat Belediye Plevne takımı 25-21 kazandı. Çekişmeli geçen ikinci seti de ev sahibi ekip 25-21 kazanıp durumu 2-0 yaptı. Üçüncü setten itibaren oyuna ağırlığını koyan Gaziantep ekibi bu seti 20-25, dördüncü seti de 19-25 kazanıp durumu 2-2 yaptı. Beşinci ve son seti ise ev sahibi takım 15-13 kazandı.

Bu sonuçla deplasmanda 1 puan alarak ligdeki puanını 41 çıkartan Şahinbey takımı, 2. sıradaki yerini korudu.

-Büyükşehir Tekerlekli Sandalye Takımı fark attı

Bölgesel ligde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, deplasmanda Malatya Kent Konseyi Tekerlekli Sandalye Takımı'nı 114-13 yendi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, maça, Emre Yılmaz, Kemal Atçı, Yüksel Yavaşçı, Mustafa Sezgin ve yeni transfer Cavit Torun ilk beşiyle başlayan Gaziantep ekibi, ilk periyotu 18-6, ikinci periyotu 44-10 üstün tamamladı.

Maçın ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, üçüncü periyotu 75-10 önde kapattı. Maçın son periyotunda da ezici üstünlüğünü sürdüren mavi-beyazlı ekip, müsabakadan 114-13 galip ayrıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Takım Antrenörü Sevgi Tosun, gruptan çıkarak Play-Off'a kalmak istediklerini belirtti.

Takım Koordinatörü Hulusi Kalender ise galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirip, oyuncuları ve teknik kadroyu tebrik etti.

Muhabir: Yusuf Atlıhan

Yayıncı: Mehmet Güldaş - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şahinbey Ligteki Yerini Korudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement