Sahne Valbuena'nın - Son Dakika
Spor

Sahne Valbuena'nın

Sahne Valbuena\'nın

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni konuk edecek Fenerbahçe'de uzun süredir yedek kulübesinde maçlara başlayan Valbuena’nın bugün ilk 11’de görev yapması bekleniyor.

03.02.2018 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun süredir yedek kulübesinde maçlara başlayan Valbuena'nın bugün ilk 11'de görev yapması bekleniyor.
Giuliano'nun yokluğu, maçın Kadıköy'de olması ve Gençlerbirliği'nin oyun formatı sebebiyle Fransız futbolcunun ilk 11'de denendiği belirtildi. Valbuena son olarak Atiker Konyaspor ile 23 Aralık'ta deplasmanda oynanan lig maçında ilk 11'de sahaya çıkmıştı.
Son kurban Hasan Ali!
Sarı-lacivertli ekip, Gençlerbirliği karşısına eksik bir kadro ile çıkacak. Takımda son olarak Hasan Ali de sakatlandı. Trabzonspor maçında ilk 11'de görev alan ve orta sahada oynayan tecrübeli futbolcu teknik heyetin beklentilerini karşılamıştı. Ancak Giresunspor ile oynanan kupa maçında bileğine darbe alan Hasan Ali'nin durumunun belirsizliğini koruduğu belirtildi. Son karar bugün yapılacak kontrollerden sonra verilecek. Takımda ayrıca Skrtel, Neto, Şener, Giuliano ve Janssen'in de sakatlıkları bulunuyor.
Mauricio Isla seçeneği
Savunmada sıkıntılı günlerden geçen Fenerbahçe'de bir diğer opsiyon Mauricio Isla oldu. Daha önce Atiker Konyaspor deplasmanında Isla'yı tandeme çeken Kocaman, benzer bir planı her zaman hazırda bekletiyor.
Dirar'ın sağ bekte de oynayabilmesi sayesinde Isla-Neustadter tandemi de planlarından biri olarak duruyor. Ancak pas futbolunu tercih eden ve savunmanın ortasından kısa paslarla çıkmak isteyen Fenerbahçe'de Isla'nın aksama ihtimali de düşünülüyor.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Sahne Valbuena'nın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement