Sahnede Yanına Gelen Kadına Mikrofonla Vuran Bülent Ersoy, Kendisini Savundu - Son Dakika
Magazin

Sahnede Yanına Gelen Kadına Mikrofonla Vuran Bülent Ersoy, Kendisini Savundu

Sahnede şarkısı söylerken yanına yaklaşan kadına vurduğu için eleştirilen Bülent Ersoy, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak kendisini savundu.

25.03.2019 11:31  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bülent Ersoy, önceki gün Şişli'de bulunan bir mekanda sevenleriyle buluştu. Ersoy, sahne aldığı mekanda kendisine yaklaşmak isteyen bir kadına mikrofonla vurarak tepki gösterdi.

Bu hareketinden dolayı eleştirilen Bülent Ersoy, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak kendisini savundu.

"BEN SAHNEDE İKİ KERE VURULDUM"

Kadına şiddet uyguladığı söylenen Bülent Ersoy, şunları söyledi: "Şiddetin kadını erkeği olmaz. Şiddet şiddettir ama burada yapılan bir şiddet varsa evvela bana uygulanmıştır Ben orada esere girif olmuştu. Oraya çıkması abesle iştigal. Ben iki kere sahnede vuruldum. Bu bana yapılan şiddet değil sonu ölümle bitecek bir neticeydi. İnsanlar bunu yazmadan önce bir düşünsünler. Ben çok insan severim. Ben beni vuran ve kurşunun böbreğimden geçmesine sebep olan kişiyi bile affettim. Kanunlar önünde affedilmedi.

Sahnede Yanına Gelen Kadına Mikrofonla Vuran Bülent Ersoy, Kendisini Savundu

"KADIN BANA BIÇAK ÇEKEBİLİRDİ"

Kadını nasıl kibarca geri çevirebilirdim. Bunlar olacak şey değil. İnsanlar önce kendisini oraya koyacak. Orada o kadın bıçak falan çıkarabilirdi. Orada birebir karşı karşıyasınız orada ne yapacağı meçhul.

"KİMDİR BU KADIN ÇAĞIRIN"

Ben indikten sonra 'kimdir bu kadın çağırın' dedim. Çok sert görünürüm ama yüreğim yufkadır.Kadın o kadar sarhoşmuş ki yerlere düşmüş. Kadını eşi falan alıp götürmüşler zaten. Yoksa kimsenin şahsına münhasır bir şeyde bulunmam. Can acıtma gibi duygular yoktur benim gönlümde."

Sahnede Yanına Gelen Kadına Mikrofonla Vuran Bülent Ersoy, Kendisini Savundu
Sahnede Yanına Gelen Kadına Mikrofonla Vuran Bülent Ersoy, Kendisini Savundu

Son Dakika Magazin Sahnede Yanına Gelen Kadına Mikrofonla Vuran Bülent Ersoy, Kendisini Savundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Adem: Bülent ersoy cok büyük bir ses.VE BU KONUDA HAKLI 9 22 Yanıtla
  • Adem: Bülent ersoy cok büyük bir ses.VE BU KONUDA HAKLI 5 17 Yanıtla
  • Danimarka : Bülent iyidir... 7 10 Yanıtla
  • Hakan: Neset ertaş konserinde halka ayaklarınızın turabı olurum der sen kimsin ki ekmek yediğin kaba .... 13 4 Yanıtla
  • fb: heyt be erkek 12 4 Yanıtla
  • İsim bahane : Seni vuranlar geri zekalıymışki hala yaşıyorsun Bülent bey 9 5 Yanıtla
  • cumhuriyet: Şımarık ,pis,insanlarada oh olsun ne bu sanatçı hastalığı kendilerini alçaltıyorlar otur seyret alkışla öpünce ne oluyor basit hareketler birde üstüne aşşağılanıp azarlanıyorlar ,biraz seviye ,ama bülent hanım da iyice azıttı şımardı 10 4 Yanıtla
  • sağlam: hiç unutmam bir uçak firmasının çağrı merkezinde çalışıyordum bülent ersoy hattaydı istanbul dan ankaraya bilet istediğini söyledi bende uçuş tarihini sordum bunun üzerine hakaret üzerine hakaret gerizekalılar aptallar bir işi beceremiyorsunuz bugün uçacağım tabi ki siz mal mısınız diyerek cevap verdi. askari ücretle çalışan insanları satın aldığını flan mı sanıyor acaba insan bozması 13 0 Yanıtla
  • Hznzn: Daha halen mukrofonu mu var 10 2 Yanıtla
  • Digorlu: iyi yapmış bence 4 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement