Sahte Doktor Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Sahte Doktor Tutuklandı

Sahte doktor tutuklandı Kendisin profesör olarak tanıtmıştıİSTANBUL - İstanbul'da kendisini Gülhane Askeri Tıp Akademisi Mezunu Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahi Prof. Dr. Cüneyt Turan olarak tanıtarak hastaları dolandıran Cüneyt Turan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15.06.2018 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahte doktor tutuklandı

Kendisin profesör olarak tanıtmıştı

İSTANBUL - İstanbul'da kendisini Gülhane Askeri Tıp Akademisi Mezunu Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahi Prof. Dr. Cüneyt Turan olarak tanıtarak hastaları dolandıran Cüneyt Turan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sahte doktorun foyasını açığa çıkarmış, sahte doktor üzerine çalışma yapan ekipler lise mezunu olmasına rağmen kendisini Gülhane Askeri Tıp Akademisi Mezunu Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahi Prof. Dr. Cüneyt Turan olarak tanıtan şahsı gözaltına alınmıştı.Cüneyt Turan, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Turan çıkarıldığı mahkemece dolandırıcılık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sahte Doktor Tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sahte Doktor Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement