Sahte İçki Üreten 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Sahte İçki Üreten 2 Kişi Tutuklandı

Sahte içki üreten 2 kişi tutuklandıKİLİS - Kilis'te, metil alkol zehirlenmesi tanısıyla hastaneye başvuran 11 kişiden 1'i hayatını kaybederken, 4'ü ağır toplam 10 kişi zehirlenmesi olayı ile ilgili olarak 2 kişi tutuklandı.

20.09.2017 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahte içki üreten 2 kişi tutuklandı

KİLİS - Kilis'te, metil alkol zehirlenmesi tanısıyla hastaneye başvuran 11 kişiden 1'i hayatını kaybederken, 4'ü ağır toplam 10 kişi zehirlenmesi olayı ile ilgili olarak 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 22 Ağustos 2017 tarihinden bugüne kadar Kilis Devlet Hastanesine metil alkol zehirlenmesi tanısıyla başvuran 11 kişiden 1'i hayatını kaybetmiş, olayın ardından hastaneye kaldırılan 10 kişiden 4'nün hayati tehlikesinin sürdüğü ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü öğrenilirken, 5 kişinin ise hastanelerdeki tedavilerinin ardından taburcu edilmişti. Konuyla ilgili inceleme başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu sahte alkol ürettikleri iddiasıyla A.T. ile M.C.K. gözaltına alınmıştı.

İfadeleri alınan iki kişi, sorgularının ardından adliye sevk edildi. Zanlılar A.T ve M.C.K, çıkarıldığı Sulh Ceza hakimliği tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Sahte İçki Üreten 2 Kişi Tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sahte İçki Üreten 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement