İlginç Bir Yöntemle Araçları Soyan Hırsızın "Ben Kaliteli Hırsızım" Sözleri Şok Etti - Son Dakika
3.Sayfa

İlginç Bir Yöntemle Araçları Soyan Hırsızın "Ben Kaliteli Hırsızım" Sözleri Şok Etti

Şanlıurfa'da araçlara taş atarak şoförleri peşinden koşturan, o sırada arabayı soyan hırsız yakalanınca "Ben kaliteli hırsızım, Allah beni ıslah etsin" sözleri şaşırttı.

15.02.2018 14:47  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da sahte kimlikle yakalanan hırsız, "Ben kaliteli hırsızım dayı, senin sonun var ya kanser, verem. Allah bilir. Pişman değilim ha. Allah beni ıslah etsin. Ne bileyim. İnşallah içeride namaz kılacağım" diye konuştu.

ARKADAŞI ARACA TAŞ ATIP OYALAYINCA O SOYUYOR

Aksaray'da taş atarak oyalama yöntemiyle gerçekleştirilen hırsızlık suçundan aranan Abbas A, bu kez ortaya Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yakalandı. Abbas A.'nın arkadaşı olduğu öğrenilen Fırat A. ise Gaziantep'in Nizip ilçesindeki hırsızlık girişiminde yakayı ele vermişti.

İlginç Bir Yöntemle Araçları Soyan Hırsızın

SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI

Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesi Kale Mahallesi'nde bir bankadan 80 bin TL çeken İbrahim D., Abbas A. ve arkadaşı tarafından takibe alındı. Abbas A.'nın arkadaşı araca taş atarak kaçmaya başlayınca İbrahim D. şahsın peşinden koşmaya başladı. Bu esnada, Abbas A. aracı ve içerisindeki parayı çalmak için harekete geçti. Olayı fark eden vatandaşlar polise ihbarda bulundu.

İlginç Bir Yöntemle Araçları Soyan Hırsızın

BİRÇOK SABIKASI VAR

Viranşehir Asayiş Şubesi ekipleri, kısa sürede olay yerine geldi. Abbas A.'yı suçüstü yakalayan ekipler, yaptıkları incelemede şahsın üzerinde A.D. adına sahte kimlik ele geçirdi. Ekipler, şahsın Akasaray'da çeşitli hırsızlık suçlarından arandığını ve bir çok sabıkasının bulunduğunu belirledi. Abbas A. sorgusunun tamamlanmasının ardından sevk edildiği Viranşehir Adliyesinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"BEN KALİTELİ HIRSIZIM DAYI"

Abbas A. cezaevine götürülürken, "Ben kaliteli hırsızım dayı, senin sonun var ya kanser verem" dedi.

İlginç Bir Yöntemle Araçları Soyan Hırsızın

"PİŞMAN DEĞİLİM HA"

Kameranın açık olduğunu öğrenen Abbas A, "O zaman herkesi seviyorum. Dayı seni de seviyorum. Uzun zaman dışarıda olmayacağım, içeride kalacağım. Böyle nasipmiş" dedi.

"ALLAH BENİ ISLAH ETSİN, NAMAZ KILACAĞIM"

Önce pişman olduğunu belirten Abbas A, sonrasında ise "Allah bilir. Valla hastalık olmuş. Pişman değilim ha. Allah beni ıslah etsin. Ne bileyim. İnşallah içeride namaz kılacağım" diye konuştu.

Abbas A, polis aracı ile işlemleri için önce emniyete ardından ise cezaevine götürüldü.

İlginç Bir Yöntemle Araçları Soyan Hırsızın "Ben Kaliteli Hırsızım" Sözleri Şok Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İlginç Bir Yöntemle Araçları Soyan Hırsızın 'Ben Kaliteli Hırsızım' Sözleri Şok Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • MTA : İtalya mafyası malumunuz .. hapishanelerde sahte tüneller kazılıp kaçmış gibi gösterildikten ten sonra hepsini denizin dibine atmışlar böylece aileleri bişey diyememis.. işte bizde de bu ve bunun gibi binler var. Ancak böyle kurtuluruz.. yüce Adalet 6 0 Yanıtla
  • Yaşaması Sofun: Bunun yaşaması herkese sorun. Bir yolunu bulup toprağa gübre olması dünyaya vereceği tek faydadır. 4 1 Yanıtla
  • criminale: Senden daha kalitelileri var, ustelik senden daha pişkin. 4 1 Yanıtla
  • as63: yinemi adana 2 3 Yanıtla
  • X: Hırsızlık yap milletin helalini hakkını emegini cal sonra ALLAH adini ağzına al karaktersiz 4 0 Yanıtla
  • Cemil: bir çok sabıkası var bir tane daha eklenmiş çok mu . Fakat cezalar ağır olsa zaten bu kadar sabıkası olamazdı . Çünkü ceza evinde olurdu . 3 0 Yanıtla
  • ....: böylelerini içerde boşuna besliyoruz asın gitsin kimseye faydası yok 2 0 Yanıtla
  • ...: BİRÇK CEZASI VAR VE BUNLARA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ . YAŞASIN ADELTT!! 0 1 Yanıtla

Advertisement