Kendilerini savcı olarak tanıtıp, muhtarı dolandırmaya çalışan çeteyi küfürlü sözleri ele verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Kendilerini savcı olarak tanıtıp, muhtarı dolandırmaya çalışan çeteyi küfürlü sözleri ele verdi

Sivas'ta köy muhtarını arayıp kendilerini jandarma ve savcı olarak tanıtan dolandırıcılar, muhtardan bankada bulunan paralarını çekmesini istedi. Bankadan parayı çeken muhtar, dolandırıcıların ''Sen savcıya karşı mı çıkıyorsun'' deyip küfür etmesiyle birlikte dolandırılmak üzere olduğunu fark etti.

06.10.2020 11:36  Güncelleme: 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Yıldızeli ilçesi Bakırcıoğlu köyü muhtarı Mustafa Bozkurt'u arayan şahıslar kendilerini jandarma ve savcı olarak tanıttı. Sahte savcı ve jandarma, muhtara hesap bilgilerinin dolandırıcıların eline geçtiğini ve bankada bulunan paralarını çekmesi gerektiğini söylediler. Dolandırıcıların tuzağına düşen muhtar, 35 kilometre uzaklıkta bulunan köyünden gelerek kent merkezinde banka hesabından parayı çekti. Hesabından 15 bin TL parayı çeken muhtar, sahte savcının kendisine küfretmesi üzerine dolandırılmak üzere olduğunu anladı. Durumun polis ekiplerine bildirilmesi üzerine dolandırıcı şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kendilerini savcı olarak tanıtıp, muhtarı dolandırmaya çalışan çeteyi küfürlü sözleri ele verdi

''SEN SAVCIYA KARŞI MI ÇIKIYORSUN?''

Sahte savcının kendisine küfür etmesiyle dolandırılmak üzere olduğunu fark ettiğini belirten Mustafa Bozkurt, "Bana bir üç kağıtçının banka hesaplarıma girdiğini söylediler. Bankadan acil paranı çek diye beni aradılar. Bana tanıdığım birkaç muhtarı söylediler ve ben inandım. Bankada üzerine bulunan hesaplardaki parayı çek dediler. Savcı olduğunu söyleyen kişi bana küfür etti. Sen savcıya karşı mı çıkıyorsun deyip bana küfür etti. Küfür edince ben de anladım" dedi.

Kendilerini savcı olarak tanıtıp, muhtarı dolandırmaya çalışan çeteyi küfürlü sözleri ele verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kendilerini savcı olarak tanıtıp, muhtarı dolandırmaya çalışan çeteyi küfürlü sözleri ele verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement