Sait Karafırtınalar: "İlk 2'yi Sonuna Kadar Kovalayacağız" - Son Dakika
Spor

Sait Karafırtınalar: "İlk 2'yi Sonuna Kadar Kovalayacağız"

Sait Karafırtınalar: "İlk 2\'yi Sonuna Kadar Kovalayacağız"

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "O play-off'un her zaman içinde olup, o ilk 2'yi sonuna kadar kovalayacağız. Bizim hedefimiz bu. Beklentimiz de bu. Oyuncu kalitemiz de bunu yapabilecek güçte." dedi.

14.08.2018 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lige kendi sahasında Osmanlıspor'u 1-0 yenerek başlayan  kırmızı-beyazlı ekip, 17 Ağustos'ta deplasmanda karşılaşacağı Tetiş Yapı Elazığspor maçının hazırlıklarını, Karaçayır Mahallesi'ndeki kulüp tesislerinde teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan  Karafırtınalar, Osmanlıspor maçıyla ilgili olarak, rakibi iyi analiz ettiklerinin  belirterek, "Bu maç iki takım için de önemliydi. İlk maçlar her zaman zordur.  Güzel bir galibiyet aldık. İyi bir oyunla öz güvenimizi, taraftarın bakış açısını  tekrardan üst seviyeye çıkardık. Beklentimiz de buydu zaten. İyi hazırlandık,  rakibi de iyi analiz ettik aslında. Burada kamp yapmaları bizim için avantaj  oldu. Analiz ettik, beklediğimiz gibi oldu. 1-0 da olsa kazanmak güzeldi." diye  konuştu.
Karafırtınalar, Osmanlıspor maçını unuttuklarını aktararak, Tetiş Yapı  Elazığspor maçına odaklandıklarını ve kazanıp gelmek istediklerini aktardı.
Bu seneki hedeflerinin geçen seneden bir üst noktaya çıkmak olduğunu  vurgulayan Karafırtınalar, "Şu anda bizim ve herkesin beklentisi geçen seneden  bir üst noktaya çıkabilmek. Başardığımız zaman zaten ilk 2'den çıkacağız. O  play-off'un her zaman içinde olup, o ilk 2'yi sonuna kadar kovalayacağız. Bizim  hedefimiz bu. Beklentimiz de bu. Oyuncu kalitemiz de bunu yapabilecek güçte."  ifadelerini kullandı.
Karafırtınalar, ligin sert geçeceğini, yatırım yapan takımların çok  fazla olduğunu, doğru çalışan, iyi organize takımların başarılı olacağını,  kendilerinin de bunlardan bir tanesi olmak için çalıştıklarını kaydetti.
Takımdan herhangi bir oyuncu ayrılmadan transfer yapılamayacağını ve  kadrolarının da kalabalık olduğunu anlatan Sait Karafırtınalar, sözlerini şöyle  tamamladı:
"Kadrolar artık bu sene 18 kişi yapılıyor. Onun için kolay değil. 8  tane oyuncumuz dışarıda kalacak. Burada memnun olmayan birçok oyuncumuz olacak.  Rekabeti üst seviyeye çıkartabilir ama bizden de şans bulamayan oyuncular için de  bir dezavantaj gibi görünüyor. Bizim kadro planlamamızda şu anda bir transfer  görünmüyor. Bir oyuncumuz gitmezse eğer."
Osmanlıspor maçında takımın tek golünü kaydeden Melih Okutan ise lige  iyi bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduğunu söyledi.
Ligin ilk maçlarının her zaman zor geçtiğine değinen Melih, "Rakibimiz  de Süper Lig'den düştü. Bu ligde bu sene iddialı ama onlara üstün oynayarak  kazanmasını bildik. İyi bir başlangıç yapmış olduk. Ben de gol attım, takımıma  katkı sağladım. Bu da benim için ayrıca mutluluk verici. Bu hafta Elazığspor ile  oynayacağız. Bu iyi başlangıcımız taçlandırmak istiyoruz. Orada da kazanmak için  oynayacağız. Umarım iyi bir hafta olur bizim için." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Sait Karafırtınalar: 'İlk 2'yi Sonuna Kadar Kovalayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.


Advertisement