Sait Karafırtınalar: 'Kazanamasak Bile Kaybetmememiz Gerekiyor' - Son Dakika
Spor

Sait Karafırtınalar: 'Kazanamasak Bile Kaybetmememiz Gerekiyor'

Sait Karafırtınalar: \'Kazanamasak Bile Kaybetmememiz Gerekiyor\'

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Gençlerbirliği maçını kazanamasak bile kaybetmememiz gerekiyor." dedi.

23.10.2018 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırmızı-beyazlı ekip, ligin 10. haftasında 27 Ekim Cumartesi günü saat  19.30'daki Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını, teknik direktör Sait  Karafırtınalar yönetiminde Karaçayır Mahallesi'ndeki kulüp tesislerinde yaptığı  antrenmanla sürdürdü.
Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, ısınma koşusunun  ardından teknik ve taktik ağırlıklı çalıştı.
Teknik direktör Karafırtınalar, antrenman öncesinde, takımın maskotu olan kızının "Badem" ismindeki köpeğiyle sahada yürüyüş yaptı.
Karafırtınalar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen haftanın  fırsat haftası olduğunu ve bunu iyi değerlendirdiklerini belirtti.
Kazanılan 3 puanın, rakiplerin puan kaybıyla daha da önemli olduğunu  vurgulayan Karafırtınalar, "Gençlerbirliği maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor.  Kazanamasak bile kaybetmememiz gerekiyor. İçeride, tekrar seyircimizin önünde iki  hafta aradan sonra kazanmak istiyoruz. Önemli maç ve oyuncularım bunun farkında. Gerekeni sahada yapacaklar diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Sait Karafırtınalar: 'Kazanamasak Bile Kaybetmememiz Gerekiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement